Go. Live a little! Afsnit 1: Græske delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I første afsnit af Go. Live a little! møder vi den svenske sangerinde Klara Hammarström, kendt blandt andet fra Melodi Grand Prix. Klara elsker tzatziki, men hun er aldrig blevet lært at lave ægte græsk mad. Hendes opgave bliver derfor at sætte sig ind i det græske køkken under et intensivt kursus med kokken Kassiani Kostera. Og ikke nok med det, som en ekstra udfordring får hun også ekstra arbejde som tjener på en hyggelig taverna i havnen i Parga. Som belønning for en veludført opgave får Klara sine venner med på vinsmagning med tilhørende middag.


I dette afsnit

Læs mere om dette afsnit

Udfordring: Græsk madlavningskursus

Vær med på et madlavningskursus, hvor råvarerne er friske og lokale, og opskrifterne er traditionelt græske. Der kræves ingen forkundskaber, og der er altid hjælp lige ved hånden. Nyd et godt glas vin og lav mad efter opskriften med god vejledning. Der vil også være bedstemødre til stede, der deler deres bedste hemmeligheder for succes i køkkenet. Til sidst spiser alle sammen som én stor græsk familie. Du får selvfølgelig alle opskrifterne med hjem!

Læs mere om vores udflugter i Parga

Belønning: Vinsmagning

Er du interesseret i vin og leder efter en hyggelig og lærerig aktivitet på ferien - deltag i en vinsmagning og uddyb din viden om græsk vin. Vinsmagningen afholdes i charmerende omgivelser og omfatter rosévin samt rød- og hvidvine, både tørre, søde og mousserende. Vinene er fra de regioner i Grækenland, der har en betydelig vinproduktion, og som har et bemærkelsesværdigt ry. Oplev smagene og de forskellige varianter og lær mere om druerne og vinkulturen i Grækenland. Vinsmagningen afsluttes med en velsmagende meze ledsaget af et glas vin.

Læs mere om vores udflugter i Parga

Destination: Parga

At rejse til Parga er som at komme til en romantisk småbyidyl. Det er vidunderligt bakket og frodigt, strandene er fantastiske og om aftenen er det som om byen funkler i mørket. I Parga er du altid velkommen - og når du først er ankommet, har du slet ikke lyst til at rejse hjem igen.

Læs mere om Parga


Rejseprogrammet Go. Live a little!

Følg med fire kendte profiler til nogle af vores mest populære rejsemål

Trailer for afsnit 2: Svedig udfordring i Sivota med Chris Nyhus

Den norske "superfar" og influencer Chris Nyhus er med i dette afsnit af Go.Live a little! Chris tager til Sivota, hvor han får en virkelig svedig udfordring af Erik Segerstedt: han skal lede et crossfit-træningspas for en gruppe hotelgæster, og det bliver mildest talt en anderledes træning med en ret nervøs træner.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 3: Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus har den svenske længdespringsrekord på 8,44. Mange lærte ham at kende, da han vandt tv-programmet Mästarnas Mästare 2020. I dette afsnit af Go. Live a little! udfordrer Erik ham i at teste sine atletiske evner på en ny måde: Michel tager til Algarve og lærer at surfe.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 4: Svimlende højder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I dette afsnit skal vi møde den danske tv- og radiovært Lisbeth Østergaard. Hun har rejst til dramatiske Makarska på den kroatiske kyst. Lisbeths udfordring bliver at tage en tur i den nervepirrende Zipline-bane over kløfterne.

Se hele afsnittet her »

 

Om programmet

I rejseprogrammet Go. Live a little! har vi hos Apollo sendt fire kendte profiler til nogle af vores mest populære rejsemål. Her får de mulighed for at opleve noget af det, der gør det så fantastisk at rejse. Og ikke nok med det: vi har også udfordret dem i at afprøve sine egne grænser og tage et skridt ud af comfort zonen. Alle har fået en udfordring, hvor de skal gøre noget, de ikke har gjort før og måske ellers aldrig havde turdet.


Find og book rejsen her


Hvad er Go live a little!

Med Go live a little! Ønsker vi at inspirere til flere eventyr og aktiviteter på din næste rejse med Apollo. Der er altid mulighed for oplevelser på vores destinationer. Det vigtigste er at finde de oplevelser, der passer netop dig, så husk at tjekke vores rejsetips til rejsemålet, inden du rejser.
 
Rejsemålet, hotellet, dem du rejser med og aktiviteterne: alt bidrager til helheden. Men det er oplevelserne, der gør din rejse til et eventyr. Er du interesseret i kultur? Benyt lejligheden til at lære dit rejsemål grundigt at kende. Mange af vores rejsemål omkring Middelhavet har en spændende historie med fascinerende levn, der vidner om stor dramatik. Eller tag på en vandretur for at lære mere om naturen. Lær det lokale køkken at kende. Prøv at spise noget, du aldrig har spist før. Eller lær noget helt nyt. Snorkling, dykning eller kamelridning. Tag på en guidet rundvisning i en gammel by. Eller kør på mountainbike ned ad et bjerg. Go live a little!