Algarves bedste surfstrande

Langs Algarvekysten venter magiske gyldengule sandstrande i smukke omgivelser med mægtige klippeformationer. Leder du efter førsteklasses surfing? Så bør du helt sikkert tilføje Algarvekysten til din bucket list! På Algarvekysten finder du nogle af Europas bedste surfstrande.

Surfing i Algarve

5 surfsteder at opleve på Algarvekysten

  1. Sagres
  2. Arrifana
  3. Albufeira
  4. Beliche
  5. Amado

Den 170 kilometer lange Algarve-kyst byder på lange smukke strande, og de fleste af dem byder på fremragende forhold for førsteklasses surfing, hele året rundt! Her finder du surfstrande, der passer til både begyndere og øvede surfere. Hvis du ønsker at besøge flere strande under dit ophold, anbefaler vi en lejebil og kør langs den magiske Algarvekyst, med et stop ved de surfstrande, der passer dig bedst! I sommermånederne er bølgerne generelt lavere end i vintermånederne.

Surfing Beliche Beach, Algarve Surfstranden Beliche byder på fantastiske bølger

Sagres

Længst ude på Algarves sydvestlige spids ligger den charmerende fiskerby Sagres, som er et af de mest populære steder at surfe langs hele Algarvekysten. Her er der givet gode muligheder for absolut førsteklasses surfing, der passer til både øvede og nybegyndere. I Sagres finder du fire strande i gåafstand fra byen, hvoraf de to bedste til surfing er Praia da Mareta og Praia do Tonel.

Arrifana

Praia Arrifana, som ligger smukt i en bugt, er perfekt til begyndersurferen, især hvis du kommer her om sommeren, hvor vandet er væsentligt roligere end om vinteren. Her venter en dejlig stemning med ligesindede og et varmt tip er at blive og surfe indtil solnedgang.

Albufeira

Albufeira er et populært feriested i sommermånederne og tiltrækker mange begyndersurfere. Praia Falesia stranden i Albufeira består af en dejlig sandbund og bølgerne er moderate. Er du mere erfaren og leder efter større bølger og udfordringer, er bølgerne i Albufeira større i vintermånederne, ellers finder du flere andre gode og mere udfordrende surfstrande i nærheden.

Beliche

Leder du efter fantastiske omgivelser med bølger i verdensklasse? Så skal du helt sikkert tage til Beliche-stranden! Relativt tæt på Sagres men stadig lidt væk fra turistområderne finder du denne perle, her kommer både begyndere og øvede surfere da bølgerne her kan være rigtig udfordrende, for begyndersurferen er der også en surfskole i nærheden.

Amado 

På den fantastiske strand Amado kan du nyde perfekte bølger, der også er beskyttet mod nordvestenvinden. Stranden, der strækker sig omkring en kilometer, ligger i et naturreservat uden bygninger, derfor er der surfskoler og lignende i nærliggende byer. Faktisk er Praia do Amado-stranden så god, at der nogle gange endda afholdes internationale surfkonkurrencer her.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Algarve, find og book en rejse til Algarve eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Algarve

Algarvekystens bedste strande, smukkeste naturoplevelser og meget mere. Her har vi samlet nogle af vores bedste tips før din rejse til Algarve!

Se alle vores rejsetips for Algarve

Algarve

  • Charmerende kystbyer
  • Kilometerlange sandstrande
  • Førsteklasses golfbaner
Læs mere om Algarve

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her