2-værelses suite

2-værelses suiter med balkon eller terrasse og havudsigt. Et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Køleskab - en flaske vand er indgår og genopfyldes dagligt. Kaffemaskine - kapsler er ikke inkluderet. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 57 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses suite

3-værelses suiter med balkon eller terrasse og havudsigt. To soveværelser og et opholdsrum. En dobbeltseng i et soveværelse og to enkeltsenge i det andet. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Køleskab - en flaske vand er indgår og genopfyldes dagligt. Kaffemaskine - kapsler er ikke inkluderet. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 85 kvm.
Antal personer: 4-6 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon mod gaden. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Køleskab - en flaske vand er indgår og genopfyldes dagligt. Kaffemaskine - kapsler er ikke inkluderet. Tv med internationale kanaler. Væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 18 kvm.
Antal personer: 2 personer.