Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 20 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
6,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mad og drikke
 
5,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
6,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Balkonen.
-
At der bliver skiftet sengelinned hver 3. dag, når det er det der står. Vi sov i det samme hele ugen. Jeg havde et hul i lagenet, og det var der hele ugen. Min mor havde 3 snavsede prikker på hendes som også var der hele ugen. Man kunne mærke fjedrene i de meget hårde senge. Og så var alle udgangene til brandtrappen på hotellet spærret af madrasser, tremmesenge og tomme flasker. Billeder haves.

Bekræftet køb : 2019-09-13


2 ud af 10

+
Det bedste var at vi blev flyttet til hotel sailor
-
Et glad personale ville hjælpe meget.. at man følte sig velkommen..

Bekræftet køb : 2019-09-13


7 ud af 10

+
Godt
-

Bekræftet køb : 2019-09-12


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


8 ud af 10

+
Meget fine værelser, god rengøringsstandard.
-
Synes det er meget skidt man skal checke så tidligt ud i forhold til afrejsetidspunkt. I det mindste burde der være mulighed for at få et bad inden afrejse.

Bekræftet køb : 2019-09-06


3 ud af 10

+
Store værelser og stor balkon
-
Alt næsten - deres mad blev lavet og opvarmet i mikrobølgeovn - bartenderen Hassan var mere fuld end gæsterne, snød 2 forskellige familie med penge - svingende humør - så fuld, at han snøvlede og ikke sansede sig selv - den de første aftener var der samling ved baren og noget socialt, men pga af bartenderens alkoholmisbrug, var der stort set ikke nogen, som gad at være der idet hans humør svingede hele tiden og med vredesudbrud til følge - på et tidspunkt i dagtimerne lå han under baren og sov, vel at mærke, hvor han var på arbejde. Mht snyd med pengene, så er det ikke rygter, men oplysninger fra dem som var blevet snydt. Den kvindelige manager var meget lidt serviceorienteret, og havde flere kontroverse med andre gæster og ikke imødekommende. Det vil kræve for meget at skrive hvad der skulle til af forbedringer - det vil kræve en større handleplan - absolut ikke et sted vi vil tilbage til igen - kort fortalt kunne det blive et rigtig lille hyggeligt sted med de rette medarbejdere + mange andre ting som køkken og service

Bekræftet køb : 2019-09-06


7 ud af 10

+
Ledige solsenge ved poolen.
-
Udskifte nogle af sengene, informere om størrelserne på værelserne, da vi fik et meget lille værelse hvor der ikke engang var spisebord eller levede op til jeres billeder af hotellet. Vi havde et meget lille værelse de første par dage, hvor vi så skiftede til det i skriver om på jeres hjemmeside. Safety box på værelset. Bedre mad end det vi fik, så kom fra mikroovnen.

Bekræftet køb : 2019-09-06


9 ud af 10

+
Personalet
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


10 ud af 10

+
dejlige store balkoner
-
Vi havde lidt slidte og i stykker stole på balkonen

Bekræftet køb : 2019-09-06


10 ud af 10

+
Store lækre lejligheder og især personalet var imødekommende og venlige. Super.
-

Bekræftet køb : 2019-08-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

167 bedømmelser
Meget godt
 
104
Godt
 
39
Middel
 
10
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

06-07-2019

af leno30 Fredericia, Danmark

Dejlig hotel med så sødt og venlig personale og lækre stor lejligheder der har det mest nødvendige .

Stor lækre værelser med store rummelig altaner. Sød og meget venlig personale der ikke var anmassende på noget tidspunkt.Lækkerpool område. Ligger dejlig tæt på stranden og bussen til centrum går ikke langt derfra og stopper igen foran Migros på hjemturen.Strandhus 22 benyttes og her bliver vi også opvartet af de søde og arbejdsomme strandmænd . Skal derned igen til oktober og helt sikkert igen på venindetur til maj .

 
02-03-2019

af mxw88

God beliggenhed og rumlige lejligheder

Hotellet ligger tæt ved Kleopatra stranden, og en god gåtur afstand til centrum. Lejlighederne er store og rene. Dem der har altan mod havet har en del udsigt mod strand. I vores lejlighed på det årstid vi var der kunne vi se solnedgang på havet direkte fra lejlegheden. Vi var næsten helt tilfreds med vores lejlighed undtagen, at vi næsten altid kan lugte røg. Nogle i andre lejligheder røg, og røg kom ind igennem emhætte system, eller måske brugte de emhætte til at suge røg væk (til bl.a. os). Vi kunne ikke modblæse det tilbage, da emhætten i vores lejlighed var defekt. Der er som standard kun tæpper i lejlighederne, men man kan bede om dyner, hvis vejret er koldt. Vi kunne godt tænke os at bo der igen.

 
18-07-2018

af Bettina9631 Gedsted, Danmark

Fremragende

Petsonalet på Yeniacun er alle meget nærværende, imødekommende,smilende, hjælpsomme, de rummer simpelthen alt hvad der skal til, for at vi skal føle os hjemme og kan nyde ferien i fulde drag. Stor dejlig værelse med balkon og et skønt poolområde. Vi spiste rigtig godt på Yeniacun, maden var meget indbydende og lækker.Kan kun anbefales. Yeniacun ligger i rolige omgivelser, der er som oftes ro på hotellet omkring midnat.Kleopatra stranden ligger kun 200m fra hotellet og i gå afstand til byen. Kan kun varmt anbefale .❤️

 
18-06-2018

af tranner1 Aalborg, Danmark

Lækker lejlighedshotel

Dejlige store lejligheder, stor lækker altan. Fik den ud mod poolen, der var sol fra morgen til eftermiddag. Personalet er venlige og ikke anmassende. Gratis Wi-Fi på værelset, dog lidt ustabilt. Restaurant med lille udvalg af retter, men smagte godt. Der kan være larm fra de omkring læggende hoteller. Kort afstand til strand, lille pool område. Stor Migros ca 50 m væk. Tæt på bus.

 
24-05-2018

af jannieholmerj

Fantastisk

Et fantastisk godt sted. Kan klart anbefales til alle. Det føles som en stor familie og du behandles som et af familiemedlemmerne. Ingen pres i fht at købe eller deltage i noget. Du bestemmer selv. Lejlighederne er store og flotte. Kæmpe balkoner. Ligger tæt på strand nr. 22, hvor der er fine faciliteter. Jeg vender helt sikkert tilbage igen. Tak til Hasan i baren for det dejlige humør. Prøv Yeniacun og du vil ikke fortryde dit valg. Har du først været her en gang, vil du helt sikkert vende tilbage igen.