Bedømmelse af TanumStrand Spa & Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

39% af gæsterne anbefaler

1010 bedømmelser
Meget godt
 
178
Godt
 
274
Middel
 
310
Mindre godt
 
171
Dårligt
 
77

5 nyeste bedømmelser

02-11-2022

af don b Aalborg, Danmark

Skærgårds ferie med sportsoutlet som nabo

Dejligt sted at afholde forlænget weekend. Vores 4. besøg i autentiske feriehytter, og vi nyder naturen hver gang. Vi har altid prioriteret at nyde morgenmad på hotellet til 195 SEK pr. person. Det har altid været et super udvalg i en stor restaurant. Men der er dog EN ting der får os til at stoppe med vores besøg. Kaffen! Den betyder bare meget for os til en komplet morgenmadsoplevelse. Ordinær og kedelig som kolbekaffe nu kan være. Men det værste er, at den gode kaffeautomat står i konference lokalet ved siden af, så de nedprioriterer tilsyneladende morgenmadsgæsterne i at kunne få en Café Latte, alt imens konference gæsterne sidder og nyder den gode kaffe i restauranten. Så vi fornemmede at der bliver laver et A og et B hold, desværre. 200 SEK for at prøve tennisbanen er desuden overpriced udenfor sæsonen. Sportshallen var aflåst hele weekenden.

 
20-06-2022

af Jan Ole Klose A

Havde forventet en højere standard.

Det er ikke under nogen omstændighede i orden at personaler fjerner private genstande fra værelset. (Mercedes champagnekøler). Der blev spillet meget høj ( musik ) på udearealer . Intetsigende larm med meget bas som vi blev generet af på værelset. Klose Andersen, Rom 225

 
17-10-2020

af Belladella1 København, Danmark

Fantastisk beliggenhed

Hotelkomplekset ligger lidt ved havet og vi var der 2 dage i strålende solskin og helt vindstille. Helt magiskt. Vi havde booket en familie "suite". Det betød at vi havde 2 1/2 værelse. Et soveværelse, et værelse til børn (som vi ikke havde med- der var køjeseng til børn) og en stue med sofa (sovesofa) og en stol samt et lille køkken, desuden to badeværelser. MEN der var ingen service i køkkenet? og man reklamerer heller ikke med at der er i køkken i "suiten". Der var mikroovn, kogeplader, opvasker og køleskab. MEN intet service? Meget underligt. Heldigt at vi selv havde krus og tallerkner mv med så vi kunne bruge faciliteterne. Vi havde desuden en lille terrasse som dog lå lige ud til indgangsvejen til området og dermed ikke særlig privat. Ingen havudsigt. Men meget stille trods alt. Tror bare ikke det er tilfældet om sommeren hvis hele området er fuld booket. Det er tydeligt at stedet er et sted man kommer om sommeren, trods det har åbent hele året. Der var forholdvis tomt, selv med store rabatpriser på værelserne. Og netop pga rabatten passer får man meget for pengene. Vi betalte omkring 1000 danske kr pr nat for en suite hvor der kan sove omkring 5-6 personer. Morgenmad var fin og personalet meget venlige. Hotellet har standard af 4 stjerner, det passer måske ikke helt i min optik. Fint hotel men det er primært til sommergæster og dem med børn. Intet luksus over stedet.

 
06-12-2019

af Tonny T

Slidt hytte, manglende forståelse

Hytten var desværre meget slidt, feks. kunne flere vinduer ikke åbnes. Simpelthen for dårligt nær man betaler lang over 12.000kr for 8 dage i en meget lille hytte med langtfra god beliggenhed. Desværre fik vi nogle rigtige festaber til naboer som spillede meget høj musik og holdte fest udenfor på terrassen (der er 4-5 meter i mellem husene og dermed terrasserne) hvilket gjorde vi ikke kunne få vores 4 årlig datter til at sove. Dette er åbenlyst imod hotellets regler ifølge Deres egen hjemmeside. Alligevel kunne hotellets personale og deres vagt intet gøre!?? Det forstår vi på ingen måde. Den eneste grund til at hotellet ikke kun får 1 stjerne, er fordi at gik med på at opgradere os og refundere 40-50 % af vores penge. Sidst men ikke mindst, så burde det fremgå meget tydligere på deres hjemmeside at stedet er kontantløse - er lidt svært at sende ungerne i iskiosken med Master Card i stedet for en 50 krones seddel...

 
16-08-2018

af Arrow13 København, Danmark

Smuk beliggenhed og lækker mad

Fantastisk beliggenhed lige ned til den smukke skærgård. Utrolig lækker morgenmad med alt fra laks, sild æg bacon, pølser, pandekager ost osv til kager og vafler. Aftensmaden der første aften var med i bestillingen var den skønneste buffet med et stort og velsmagende udvalg. Værelse med balkon lige ud til vandet dog med støj fra stien det var langs det meste af arealet. Hyggeligt badeland og gode legefaciliteter for børn. Flere gode muligheder for vandreture ved og omkring skærgården og en sti til nærmeste by Grebbestad som dog var lidt "turistet men igen med fantastisk smuk natur.