TanumStrand Spa & Resort

Bohuslän-miljøet er som skabt til bade- og spaoplevelser, og gæsterne kommer til TanumStrand Spa & Resort ved klipperne i Grebbestad for at slappe af, lege, bade og få kulinariske oplevelser. Her bor du lige ved siden af havet med mulighed for en række aktiviteter ved havet. At komme til TanumStrand er ikke bare at komme til et resort med komfortabel indkvartering, god mad og frisk havluft - det er en følelse. En følelse, der skal opleves!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer. Hytte, 4 senge for 2-4 personer. Hytte, 5 senge for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På TanumStrand kan du vælge mellem at bo i et dobbeltværelse i hovedbygningen eller i en hytte nær havet. Der er også en fin spa, en familiepool og flere populære restauranter. Alt i det naturskønne miljø og med mulighed for oplevelser tæt på havet.

SPA Horisont ligger i det smukke vindblæste landskab ved det salte hav og med den magiske udsigt har flere pools, sauna, dampbad, havsauna, lysrum og afslapningsrum. Der er bl.a. også fodbade og en dejlig buffet med frugt og te. SPA-afdelingen er for gæster over 16 år.

I familiebadet "Store Blå" er der en indendørs pool, en udendørs pool, en 25 meter lang rutsjebane og boblebad. Der er også en lille lavvandet pool til de små. Børn under 15 år skal være i selskab med en voksen for at bade i familiebadet. Der er ingen ansvarlige livreddere på stedet, og al badning sker på egen risiko. Der er mulighed for motionssvømning mellem kl. 07.00-09.00 inden eventyrpoolen åbner i de dage, hvor den er åben.

Restaurant Latitud 58° serverer morgenmad, brunch, frokost og middag og har en skøn udendørs terrasse langs molen ved siden af hotellets gæstehavn. Kokkene på Restaurant Latitud 58° har sammensat menuer baseret på ingredienser fra nordlige breddegrader. Menuer, der passer til både den mest kræsne kendere og den sultne familie med børn. Restaurantmiljøet byder på en inspirerende atmosfære med et åbent køkken, hvor kulinarisk håndværk bliver et skue for den besøgende.

Lidt længere væk på molen finder du Sjöboden Udden, hvor du kan finde friskbagte gode pizzaer, som du kan nyde både i sjöboden, på den udendørs terrasse, som takeaway ude på klipperne eller i hytten.

Om sommeren er hotellets after beach, Dockside, åben. Her serveres lækre cocktails, champagne, øl og enkel mad i stemning af dejlig musik af forskellige bands på udvalgte dage. På legepladsen, hvor der også er minigolf, hoppepude og Café Vita huset.

Lobbybaren serverer gode drinks, cocktails og enkle snacks. I lobbybaren er der forskellige brætspil, shuffleboard og kortspil, mens du opholder dig i baren.

TanumStrand byder på aktiviteter på havet eller ved stranden året rundt. Der er fx mulighed for at sejle i kajak, SUP, fiske krabber, vandre, spille tennis, gå på østersskole eller spille minigolf.

TanumStrand ligger mellem Fjällbacka og Grebbestad i Bohuslän. Få minutter med båd fra TanumStrands gæstehavn finder du også de populære Vejrøer og Tjurpannans Naturreservat.

Måltider

Dobbeltværelser:

  • Morgenmad indgår
  • Halvpension kan tilkøbes

Hytter:

  • Ingen måltider indgår
  • Morgenmad og halvpension kan tilkøbes

Middagen serveres som en 3-retters middag. Børn spiser fra en børnemenu.

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder