Camelot Beach

Ud over poolområdet og de fine værelser på hotel Camelot Beach venter en lang sandstrand dem, der foretrækker at svømme i havet. Du kan surfe eller eller slappe af skyggen i hotellets grønne have.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Camelot Beach i Negombo er det nemt at slappe af. Du kan gå direkte fra poolområdet, hvor der er to pools, hvoraf den ene har et mere lavvandet område for børn, til den fine sandstrand. Solsenge og parasoller. Pool- og strandhåndklæder. Bliver du sulten eller tørstig i løbet af dagen, venter hotellets pool- og snackbar Excalibur.

Camelot Beach har en restaurant, The Sangreal, som tilbyder både lokale srilankanske og internationale retter. Der er også nogle borde stående på en platform i poolen og ønsker man at spise middag på disse en aften, kan det arrangeres mod betaling. Lobbybar.

Ayurveda-behandlinger og massage mod betaling. Bordtennis. Legeplads. Mulighed for dybhavsfiskeri og windsurfing mod betaling. Aftenunderholdning et par aftener om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygefaciliteter kan lånes i receptionen. Lige uden for hotellet venter den srilankanske hverdag med handlende og et par lokale restauranter. Da fortovene er smalle, anbefaler vi en taxa til at komme rundt.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Negombo

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger på den fine sandstrand i Kammala, lige uden for Negombo. Store palmer svajer på stranden, og du kan vælge, hvor aktiv du vil være med tennis eller squash eller bare slappe af i hotellets spa eller svømme i hotellets pools. Hotellet er skabt til et naturskønt, velsmagende og behageligt ophold i Sri Lanka.

Goldi Sands

Goldi Sands ligger direkte på den fine sandstrand Negombo Beach, som er foret med svajende palmer. Her venter afslappende feriedage ved en af hotellets pools eller direkte på den brede sandstrand. Morgenmad indgår, men der kan tilkøbes både halvpension og All Inclusive.