Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger på den fine sandstrand i Kammala, lige uden for Negombo. Store palmer svajer på stranden, og du kan vælge, hvor aktiv du vil være med tennis eller squash eller bare slappe af i hotellets spa eller svømme i hotellets pools. Hotellet er skabt til et naturskønt, velsmagende og behageligt ophold i Sri Lanka.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser med adgang til pool for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses villaer for 2-4 personer, heraf 2 børn. Seaview Villaer for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 12 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Direkte over den fine, røde sandstrand ligger Club Hotel Dolphins poolområde med to pools, et aktivitetsbassin med en mere lavvandet afdeling for børn og en lidt mere rolig pool til afslapning. Solsenge, parasoller og poolhåndklæder.

I de to poolbarer serveres der snacks i løbet af dagen og i strandbaren kan man få noget godt at drikke, fra tidlig morgen til midnat. Hotellet har flere restauranter, i buffetrestauranten Sands spiser man gode og krydrede lokale retter fra det srilankanske køkken, men der serveres også internationale retter. De to à la carte-restauranter, Waves og Seafood Market, serverer internationale og lokale retter samt fiske- og skaldyrsretter. Bordreservation og passende påklædning er påkrævet i à la carte-restauranterne.

Der er altid noget at lave på Club Hotel Dolphin. Her kan du spille squash og tennis, leje en cykel eller kajak, spille billard, bordtennis, badminton, tage en runde på minigolfbanen eller træne i fitnessrummet. For børn 3-10 år er der en børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Vil du slappe af, har hotellet spa med forskellige behandlinger - mod betaling. Aftenunderholdning med folkedans, shows og livemusik. Natklub i weekenden.

Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Ca. 2 kilometer til Kammala og ca. 12 kilometer til centrum af Negombo. Der er bølgebrydere på stranden ved hotellet, men gå et par meter i begge retninger, så er der en dejlig sandstrand.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

 • Kontinental morgenmad i Sands restaurant, kl. 04.30-07.00
 • Morgenmadsbuffet i Sands restaurant, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet i Sands restaurant, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffet i Sands restaurant, kl. 19.00-22.00
 • Snacks i Snacks Nibbles, kl. 11.00-14.00
 • Snacks i The Cove, kl. 11.00-14.00
 • Afternoon Tea i Snacks Nibbles, kl. 16.00-17.00
 • Afternoon Tea In The Cove, kl. 16.00-17.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-24.00. Flippers Bar er åben kl. 10.00-19.00 og Aqua Bar Lounge er åben fra kl. 10.00-24.00.
 • Nogle sportsaktiviteter, såsom tennis, badminton og fitnessrum.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

1-værelses villaer, Seaview Villa og superior-værelser med adgang til pool kan bookes fra vintersæsonen 2024/25.

Alle hoteller i Negombo

Camelot Beach

Ud over poolområdet og de fine værelser på hotel Camelot Beach venter en lang sandstrand dem, der foretrækker at svømme i havet. Du kan surfe eller eller slappe af skyggen i hotellets grønne have.

Goldi Sands

Goldi Sands ligger direkte på den fine sandstrand Negombo Beach, som er foret med svajende palmer. Her venter afslappende feriedage ved en af hotellets pools eller direkte på den brede sandstrand. Morgenmad indgår, men der kan tilkøbes både halvpension og All Inclusive.