Goldi Sands

Goldi Sands ligger direkte på den fine sandstrand Negombo Beach, som er foret med svajende palmer. Her venter afslappende feriedage ved en af hotellets pools eller direkte på den brede sandstrand. Morgenmad indgår, men der kan tilkøbes både halvpension og All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Goldi Sands har to poolområder med hver sin pool, hvoraf det ene har jacuzzi. Solstole og parasoller ved både pools og på stranden for hotellets gæster. Poolhåndklæder. Poolbar.

Hotellet har to restauranter, den ene serverer srilankanske, asiatiske og internationale retter og er åben til morgenmad, frokost og middag. Den anden restaurant er åben til frokost og middag og har flere internationale retter. Dresscode - lange bukser til mænd. Poolbar og bar.

Her kan du mod betaling nyde behagelige Ayurveda-behandlinger, urtebade og massage. Bordtennis mod betaling. Aftenunderholdning.

Gratis wifi på hele hotellet. Deponering i receptionen mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 19.30-22.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum kl. 10.00-22.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Negombo

Camelot Beach

Ud over poolområdet og de fine værelser på hotel Camelot Beach venter en lang sandstrand dem, der foretrækker at svømme i havet. Du kan surfe eller eller slappe af skyggen i hotellets grønne have.

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger på den fine sandstrand i Kammala, lige uden for Negombo. Store palmer svajer på stranden, og du kan vælge, hvor aktiv du vil være med tennis eller squash eller bare slappe af i hotellets spa eller svømme i hotellets pools. Hotellet er skabt til et naturskønt, velsmagende og behageligt ophold i Sri Lanka.