2-værelses lejlighed med privat pool

2-værelses lejligheder med privat pool. På terrassen er der pool, en balinesisk solseng, sofaer, stole og borde. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, Nespresso kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 53 kvm. samt en terrasse på ca. 53 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses suite

2-værelses suiter med balkon eller terrasse. Soveværelse og opholdsrum. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Nespresso kaffemaskine. Mikroovn. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 53 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Suite

Suiter med balkon eller terrasse. Soveværelse og opholdsrum. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Køleskab. Mikroovn. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine Nespresso. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 53 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Suite med jacuzzi

Suiter med jacuzzi. På tagterrassen er der jacuzzi, loungeseng, sofa, stole og bord. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Minibar med vand, sodavand og øl inkluderet. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 53 kvm. og en tagterrasse på ca. 53 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Suite med privat pool

Suiter med privat pool. På terrassen er der en privat pool samt sofaer, stole og borde. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Køleskab. Mikroovn. Kaffemaskine Nespresso. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 53 kvm. og en udeplads på ca. 106 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.