Vista Oasis

I Sonneland-området, ca. 3 kilometer fra Maspalomas centrum, ligger lejlighedshotellet Vista Oasis. Her kan I slappe af ved det dejlige poolområde og du har gåafstand til restauranter, butikker og barer. Du kan vælge mellem, at bo i en 2-værelses lejlighed, hvor All Inclusive er inkluderet eller du kan vælge kun at tilkøbe morgenmad eller halvpension.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder med All Inclusive for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lejligheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 4 km
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Vista Oasis er der et dejligt poolområde, hvor den store pool har en mere lavvandet børnesektion. Solstole og parasoller. Hotellet har shuttleservice til stranden i Maspalomas 2 gange om dagen.

Hotellet ligger i gåafstand fra Sonnenlands restauranter og barer. Der er også en købmand i området.

Der er en buffetrestaurant og en bar, der serverer drinks og snacks. Legeplads. Aftenunderholdning. Gratis tennis og bordtennis.

Reception. Gratis wifi i receptionen. Deponering i receptionen mod betaling. Vaskemaskiner og tørretumblere mod betaling. Lokal trafik.

Måltider

2-værelses lejligheder med All Inclusive:
Indgår:

  • All Inclusive

2-værelses lejligheder:

  • Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

All Inclusive

Når du tilkøber All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.00
  • Frokost, kl. 13.00-15.00
  • Eftermiddagskaffe/te, kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-20.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag gratis bussen til stranden i stedet. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.

Canary Garden Club

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige, grønne omgivelser. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

På Kumara Serenoa by Lopesan Hotels kan du rigtig slappe af under den kanariske sol. Her kan de voksne nyde fred og ro i værelser og områder kun til dem. Og for børnefamilierne og andre, der gerne vil være aktive, er der aktiviteter i dagtimerne og underholdning hver aften.