Vista Oasis

I Sonneland-området, ca. 3 kilometer fra Maspalomas centrum, ligger lejlighedshotellet Vista Oasis. Her kan I slappe af ved det dejlige poolområde og du har gåafstand til restauranter, butikker og barer. Du kan vælge mellem, at bo i en 2-værelses lejlighed, hvor All Inclusive er inkluderet eller du kan vælge kun at tilkøbe morgenmad eller halvpension.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder med All Inclusive for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rengøring hver anden dag, og rent i opholdsområderne.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 4 km
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Vista Oasis er der et dejligt poolområde, hvor den store pool har en mere lavvandet børnesektion. Solstole og parasoller. Hotellet har shuttleservice til stranden i Maspalomas to gange om dagen.

Hotellet ligger i gåafstand fra Sonnenlands restauranter og barer. Der er også en købmand i området.

Der er en buffetrestaurant og en bar, der serverer drinks og snacks. Legeplads. Aftenunderholdning. Gratis tennis og bordtennis.

Gratis wifi i receptionen. Mikroovn til lejligheden kan lånes mod forespørgsel. Vaskemaskiner og tørretumblere mod betaling.

Måltider

2-værelses lejligheder med All Inclusive:
Indgår:

  • All Inclusive

2-værelses lejligheder:

  • Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Tilkøber du halvpension eller booker en 2-værelses lejlighed med All Inclusive, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Når du tilkøber All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.00
  • Frokost, kl. 13.00-15.00
  • Eftermiddagskaffe/te, kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-20.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag hotelbussen til stranden. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.

Canary Garden Club - vinter 23/24 & sommer 24

Den familievenlige Canary Garden Club ligger i de rolige, grønne omgivelser i Maspalomas. Der er masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools til både store og små, bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase af afslapning under den kanariske sol. Her kan gæster over 18 år nyde fred og ro i Junior-suiter Deluxe og Deluxe-suiter og områder kun til dem. Hotellet tilbyder også aktiviteter i dagtimerne og aftenunderholdning.

Maspalomas Resort by Dunas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vores nye og fine Apollo Mondo Family-hotel på De Kanariske Øer! Her trives både store og små familier i de rummelige lejligheder, og med All Inclusive inkluderet i prisen skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for penge på ferien. Her kan du finde Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, holdtræning og en dejlig Mondo Café på tagterrassen!

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas er et perfekt hotel til familieferier, hvor familier med børn og unge kan bo i familie-suiter med plads til op til seks personer, og den ældre generation kan bo i en 2-værelses villa. Der er flere poolområder med store pools, børnepools, sjove splashpools og en pool med aldersbegrænsning. Hotellet ligger i Maspalomas og har sin egen bus, der kører ned til stranden flere gange om dagen. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig familieferie på Gran Canaria.

Canary Garden Club - vinter 24/25

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige og grønne omgivelser i Maspalomas. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.