Romantisk weekend

Romantisk weekendophold i Europas storbyer

Nyd et romantisk weekendophold med nogle hyggelige dage sammen i en spændende hovedstad - tag din kæreste og tag på romantisk ferie! Strejf rundt hånd i hånd, besøg charmerende caféer, nyd lækre middage og hinandens selskab. Med Apollo kan du booke et romantisk weekendophold i byer over hele verden. Se vores tips om vores favoritbyer, der er perfekte til dit næste romantiske weekend nedenfor.

Vigtig information

Kære Apollo-gæst. På grund af de nuværende omstændigheder har vi desværre lukket vores bookingfunktion for alle fleksible rejser. Men - vi kommer tilbage! ❤ Hvis du ønsker information om hvornår, rejserne kan bookes igen, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her. 

Barcelona

Bestil et stort fad med lækre tapas og nyd det med god vin til, strejf rundt i de hyggelige gader og stræder og få sand mellem tæerne midt på en strand i romantiske Barcelona.

Paris

Romantikkens hovedstad Paris er altid det helt rigtige sted til en weekend i romantikkens tegn. Gå hånd i hånd langs Seinen, nyd god, fransk mad på en hyggelig bistro og strejf rundt omkring kunstnertorvet ved Montmartre.

Prag

Med sin velbevarede bykerne er Prag et skønt rejsemål for en romantisk weekend. De lave priser gør også, at I kan unde jer selv noget ekstra på rejsen!

Rom

Rom er en by fuld af skønhed og antik, livlige pladser og charmerende trattorier er et favoritrejsemål for romantikere.

New York

Oplev New York sammen. Se ikoniske landmærker, et spændende kulturliv, gå i Central Park og besøg hippe tagbarer.

London

Vil I tage på romantisk weekend og samtidig shoppe og opleve seværdigheder, så skal I besøge populære London i Storbritannien!