Romantisk weekendophold i Europas storbyer

Romantisk weekendophold i Europas storbyer

Nyd et romantisk weekendophold med nogle hyggelige dage sammen i en spændende hovedstad - tag din kæreste og tag på romantisk ferie! Strejf rundt hånd i hånd, besøg charmerende caféer, nyd lækre middage og hinandens selskab. Med Apollo kan du booke et romantisk weekendophold i byer over hele verden. Se vores tips om vores favoritbyer, der er perfekte til dit næste romantiske weekend nedenfor.

Vigtig information

Kære Apollo-gæst. På grund af de nuværende omstændigheder har vi desværre lukket vores bookingfunktion for alle fleksible rejser. Men - vi kommer tilbage! ❤ Hvis du ønsker information om hvornår, rejserne kan bookes igen, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her. 

Romantisk weekend i Barcelona

Barcelona

Bestil et stort fad med lækre tapas og nyd det med god vin til, strejf rundt i de hyggelige gader og stræder og få sand mellem tæerne midt på en strand i romantiske Barcelona.

Fly og hotel, rejs fx 14/2 i 3 nætter, fra 3.298,-

Romantisk weekend i Paris

Paris

Romantikkens hovedstad Paris er altid det helt rigtige sted til en weekend i romantikkens tegn. Gå hånd i hånd langs Seinen, nyd god, fransk mad på en hyggelig bistro og strejf rundt omkring kunstnertorvet ved Montmartre.

Fly og hotel, rejs fx 14/2  i 3 nætter, fra 2.698,-

Romantisk weekend i Prag

Prag

Med sin velbevarede bykerne er Prag et skønt rejsemål for en romantisk weekend. De lave priser gør også, at I kan unde jer selv noget ekstra på rejsen!

Fly og hotel, rejs fx 14/2 i 3 nætter, fra 1.998,-

Romantisk weekend i Rom

Rom

Rom er en by fuld af skønhed og antik, livlige pladser og charmerende trattorier er et favoritrejsemål for romantikere.

Fly og hotel, rejs fx 14/2 i 3 nætter, fra 3.248,-

Romantisk weekend i New York

New York

Oplev New York sammen. Se ikoniske landmærker, et spændende kulturliv, gå i Central Park og besøg hippe tagbarer.

Fly og hotel, rejs fx 14/2 i 4 nætter, fra 6.398,-

Romantisk weekend i London

London

Vil I tage på romantisk weekend og samtidig shoppe og opleve seværdigheder, så skal I besøge populære London i Storbritannien!

Fly og hotel, rejs fx 14/2 i 2 nætter, fra 2.598,-