Konferencerejse

Konferencerejser

Apollo har gode erfaringer med at arrangere konferencer.

Ønsker du at styrke samhørigheden og øge effektiviteten på arbejdspladsen, er en konferencerejse den bedste måde! Om formiddagen holder I konference og om eftermiddagen kobler I af ved stranden eller poolen. Kom med til en af ​​vores mest populære konferencedestinationer - Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, Kreta, Rhodos og Tyrkiet. Husk, at en konferencerejse i udlandet ikke behøver at være dyrere - bare markant meget sjovere.

Konferencehoteller

Konferencehoteller

I vores brede charterudbud har vi mange konferencehoteller, der har det lille ekstra. Her venter veludstyrede konferencelokaler, god mad og god beliggenhed nær stranden, seværdigheder og attraktioner. Hotellerne har god standard og tilbyder netop de faciliteter og den service, som vores konferencegrupper efterspørger. Visse hoteller har store konferencecentre, mens andre har mindre mødelokaler med udsigt mod rolige omgivelser.

Se vores konferencehoteller
Eksklusive konferencer

Eksklusive konferencer

Lad jeres konferencerejse blive noget ud over det sædvanlige! Vores skræddersyede helhedsløsninger bringer jer med direktefly til varmen og et af vores udvalgte eksklusive hoteller med høj kundetilfredshed og et bredt forlystelsesudbud. Vi hjælper jer med at arrangere middagsoplevelser, aktiviteter og All Inclusive-pakke efter jeres ønsker. Vores eksklusive konferencehoteller har altid høj kundetilfredshed og konferencemuligheder for alle typer af behov.

Læs mere om vores eksklusive konferencer