Bungalow Seafront

Bungalower Seafront beliggende i første parket mod havet. Åben planløsning mellem opholdsrum og soveværelse. Niveauforskelle med trapper i rummet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Egen check-in skranke og om muligt sen check-ud. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Strandtaske med pool- og badehåndklæder er på værelset. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Nogle værelser har væg til væg-tæppe. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse i bungalower

Dobbeltværelser i bungalow med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelse

Enkeltværelser med balkon eller terrasse. En enkeltseng. Pudemenu. Nogle værelser har væg til væg- tæppe. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 1 person.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelserne er placeret i en separat 3-etagers bygning, tæt på hovedbygningen eller i bungalows. Familie-værelserne i bungalowerne har balkon eller terrasse ud mod haven, familieværelserne i 3-etagers bygningen har balkon eller terrasse med havudsigt.

Familie-værelserne består af et kombineret soveværelse med opholdsrum og et soveværelse/sovealkove, der er adskilt af en skydedør. En dobbeltseng i det ene soveværelse og to sovesofaer eller to enkeltsenge i det andet soveværelse. Pudemenu. Niveauforskelle med et par trin opstår i rummet. Gratis wifi, aircondition og deponering. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Pool Bungalow

Pool Bungalow med terrasse i stueplan, privat pool og havudsigt. Der er solstole og parasoller på terrassen. Åben planløsning mellem opholdsrum og soveværelse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. En frugtkurv og en flaske vin er på værelset ved ankomst den første dag. Egen check-in skranke og om muligt sen check-ud. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strandtaske med pool- og badehåndklæder er på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.