Bungalower Seafront

Bungalower Seafront beliggende direkte på stranden. Åben planløsning med opholdsrum og soveværelse uden dør imellem. Tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Minibar og aviser. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Egen indcheckningsskranke. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser. Værelserne har enten væg til væg-tæppe eller klinkegulv. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Nogle dobbeltværelser har havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalower

Lyse dobbeltværelser si bungalowlignende bygninger. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Håndklæder til poolen og stranden. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser, nogle med væg-til-væg tæppe. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåbe og tøfler. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelser i en separat 3-etagers bygning med en dobbeltseng i opholdsrummet og to sovesofaer i børneværelset. Eller familie-værelser beliggende i bungalower med dobbeltseng og to børnesenge. En skydedør separerer de to sovedele i begge typer familie-værelser. Niveauforskelle og et par trappetrin forekommer.

Alle værelsestyper har tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Håndklæder til pool/strand. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Værelser i bungalower har balkon eller terrasse mod haven. Værelser i 3-etagers bygninger har balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Pool Bungalower

Pool Bungalower med privat pool samt solstole og parasoller på terrassen. Åben planløsning mellem opholdsrum og soveværelse (ingen dør imellem). Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Frugtkurv samt en flaske vin på værelset ved ankomst den første dag. Egen indcheckningsskranke. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Terrasse med privat pool og havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.