Bungalower Seafront

Bungalower Seafront beliggende i første parket mod havet. Åben planløsning mellem opholdsrum og soveværelse. Niveauforskelle med trapper i rummet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Egen check-in skranke og om muligt sen check-ud. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Strandtaske med pool og badehåndklæder er tilgængelig på værelset. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon, terrasse eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Nogle værelser har væg til væg-tæppe. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalower

Dobbeltværelser i bungalow. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser med en enkeltseng. Pudemenu. Nogle værelser har væg til væg- tæppe. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelserne er placeret i en separat 3-etagers bygning, tæt på hovedbygningen eller i bungalows. Familie-værelserne i bungalowerne har balkon eller terrasse ud mod haven, familieværelserne i 3-etagers bygningen har balkon eller terrasse med havudsigt.

Familie-værelserne består af et kombineret soveværelse med opholdsrum og et soveværelse/sovealkove, der er adskilt af en skydedør. En dobbeltseng i det ene soveværelse og to sovesofaer eller to enkeltsenge i det andet soveværelse. Pudemenu. Niveauforskelle med et par trin opstår i rummet. Gratis wifi, aircondition og deponering. El-kedel og kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Pool Bungalower

Pool Bungalower med en åben planløsning mellem opholdsrum og soveværelse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. En frugtkurv og en flaske vin er på værelset ved ankomst den første dag. Egen check-in skranke og om muligt sen check-ud. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Strandtaske med pool og badehåndklæder er tilgængelig på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Terrasse, privat pool og havudsigt. Der er solstole og parasoller på terrassen.

Antal personer: 2-3 personer.