Dobbeltværelser

Dobbeltværelser af varierende størrelse. To enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel samt kaffe og te. Espresso kaffemaskine, kapsler mod betaling. Minibar mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar/bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt. Nogle balkoner har pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med adgang til pool

Dobbeltværelser med direkte adgang til poolen. El-kedel samt kaffe og te. Espresso kaffemaskine, kapsler mod betaling. Minibar mod betaling. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar/bruser og toilet. Udeplads med adgang til pool og udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Dobbeltværelser med direkte adgang til delt pool. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger i sovesofa eller fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Espresso kaffemaskine, kapsler mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar/bruser og toilet. Terrasse og direkte adgang til delt pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Familie-værelser med en opholdsrumsdel med sofa samt en sovedel med en dobbeltseng. En skydedør deler værelset i to. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa eller fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe og te. Espresso kaffemaskine, kapsler mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar/bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter med adgang til pool

Junior-suiter med direkte udgang til poolen. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe og te. Espresso kaffemaskine, kapsler mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar/bruser og toilet. Udeplads med direkte pooladgang og delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.