Værelsestyper

Dobbeltværelser

Fine dobbeltværelser i varierende størrelse med satellit-tv og telefon. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt. Nogle balkoner har pooludsigt. Nogle dobbeltværelser har udeplads med adgang til pool og udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Fine dobbeltværelser med direkte adgang til delt pool. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Terrasse og direkte adgang til delt pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Familie-værelser med en opholdsrumsdel med sofa samt en sovedel med en dobbeltseng. En skydedør deler værelset i to. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Hyggelige junior-suiter med udgang til poolen og havudsigt. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Udeplads med direkte pooladgang og havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.