Rejser til Gran Canaria

Gran Canaria er:

  • • Smukke strande
  • • Sol-, strand- og storbyferie
  • • Oplev hovedstaden Las Palmas

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Velkommen til Gran Canaria - favoritten, der har alt! Øen er som et kontinent i miniatureformat med et dejligt klima og et stort udbud af alt, hvad du behøver på din ferie. Når du rejser til Gran Canaria kan du opleve nogle af øens mange skønne og mere ukendte steder.

Populære byer, Gran Canaria

Stranden ved Meloneras på Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien.

Meloneras

5 hoteller fra 5.448 DKK

San Agustín

6 hoteller fra 4.818 DKK

Puerto Rico

14 hoteller fra 3.598 DKK

Fakta om Gran Canaria

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters menu inkl. drikkevarer er ca. 160 kr. pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen til vores hoteller i Las Palmas, ca. 30 min. og til Playa del Inglés og San Agustín, ca. 20 min med bus. Til Maspalomas og Meloneras, ca. 30 min. Til Puerto Rico, ca. 45 min. og Puerto de Mogán, ca. 1 time og 15 min. Transfertiden afhænger af antal hotelstop. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Finkornet sandstrand, 8 km lang fra Playa del Inglés til Maspalomas og Meloneras. Flot og lavvandet sandstrand på ca. 400 m i Puerto Rico, der er børnevenlig og beskyttet af bølgebrydere. San Agustín har en børnevenlig strand med finkornet sand. Ny, smuk, kunstig sandstrand i Playa de Amadores. Mellem Arguineguin og Puerto Rico ligger en kunstig strand med helt hvidt sand der hedder Anfi Beach. I Las Palmas ligger den legendariske strand, Las Canteras, hvor et naturligt rev dæmper bølgerne der ruller ind. Puerto de Mogáns strand er en ca. 250 m, lavvandet, kunstig sandstrand og i Playa del Cura er stranden lavvandet og med lavasand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c
Læs mere om vejret

Populære hoteller

Lopesan Baobab Resort - vinter 2017/18

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 27/1 2018, Fra København/Kastrup

fra 6.748 DKK

Book

Marina Bay View

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 2-værelses Lejlighed, 7 nætter, 7/6 2018, Fra København/Kastrup

fra 4.548 DKK

Book

Cordial Mogan Valle

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 2-værelses Lejlighed, 7 nætter, 31/3 2018, Fra København/Kastrup

fra 5.148 DKK

Book
Se alle hoteller

Gran Canaria tips

Hvis du vil lidt væk fra de traditionelle turistområder på Gran Canaria eller prøve noget nyt, så er der rundt på Gran Canaria nogle små perler.

San Agustin er perfekt for windsurfere og vandsportselskere, mens Maspalomas byder på ørken, golf og masser af familieaktiviteter. San Fernando er der et unikt lokalt miljø, mens Meloneras er det nye turistmekka med luksusbutikker, femstjernede hoteller og kasino.