oplevelser_i_milano

Aktiviteter og attraktioner i Milano

Det vrimler med sjove ting at lave i Milano. Hvis du hverken er til shopping eller kulinariske oplevelser, er der flotte museer for alle og enhver. Her kan du læse om attraktioner og aktiviteter i Milano, som vi særligt godt kan lide.

Milano Card 

Hvis du kan lide at besøge museer på din ferie, kan det være en god ide at købe Milano City Pass. Med kortet kan du benytte offentlig transport gratis og kan vælge blandt 500+ attraktioner og museer. Priser og hvilke attraktioner som indgår findes på Milano City Pass hjemmeside.

Triennale di Milano

Designmuseet Triennale di Milano, er et spændende museum i Milano. Her findes udstillingen "Milan Triennial Exhibition of Decorative Arts and Modern Architecture". Udstillingen blev afholdt for første gang i 1936 og er siden vendt tilbage på forskellige tidspunkter, men det er værd at holde øje med. Museet er beliggende i et smukt hus kaldet Palazzo dell'Arte, designet af Giovanni Muzio og indviet i 1933.

Bådtur i Naviglio Grande

Naviglio Grande er Milanos historiske kanal. Den blev bygget i det 1100- og 1200-tallet og er 50 kilometer langt. Tidligere blev den benyttet til at fragte varer, i dag lokker den med en dejlig bådtur forbi gårde, smukke huse, udendørs caféer og butikker. Mellem april og september tilbyder flere arrangører ture langs Naviglio-kanalen.

Colonne di San Lorenzo

En af de ældste seværdigheder i Milano er de romerske ruiner samt Colonne di San Lorenzo-søjlerne. De ligger ved kirken i Basilica of San Lorenzoa i det centrale Milano. Seværdigheden består af 16 lange søjler og antages at været kommet hertil i 400-tallet, sandsynligvis fra et tempel eller et offentligt badehus. Mærk historiens vingesus på dette magiske sted!