
Lokale specialiteter
Vores rejsemål flyder absolut over med madsensationer og lokale specialiteter. Hvem er du på ferie? Tør du prøve en masse nye retter? Eller kører du mest på dine sikre kort? Spørger du os, synes vi selvfølgelig, at du skal opleve maden i det land, du skal til.
Opskrift
Når savnet bliver for stort – smid en ret sammen og nyd derhjemme

Tapas! Perfekt fredagsmad, hvor man bare lægger en masse små udvalg ud, og alle kan vælge, hvad de kan lide. Det meste kan købes færdiglavet, og resten samles nemt inden gæsterne kommer. Kun din fantasi sætter grænser!
Her foreslår vi, hvad den perfekte tapasbakke skal indeholde
Oliver
Oste af forskellig art
Lufttørret skinke
Tyndt skåret chorizo eller anden stærk pølse
Kiks og lidt godt brød
Piber af forskellige typer (køb færdige eller lav dine egne)
Pimentos de padron (hurtigt stegt i olie og toppet med flagesalt)
Cocktail tomater
Hvidløg og chili stegte rejer
Velsmagende komfur!

Palacinke er en tynd crêpe-lignende variant af pandekager. Smagen er nogenlunde den samme som almindelige pandekager og du kan fylde dem med lige præcis det du vil. Spis som hovedret eller som dessert.
3,5 dl mælk 1,5 dl kulsyreholdigt vand 2 æg 4 dl mel 1 tsk vaniljesukker 1 spsk sukker 0,5 tsk salt
Ovenstående batch giver omkring 15 pandekager. Fyld dem med præcis, hvad du ønsker. Som dessert kan den være god med jordbær og nutella.
Mums!