Troulos Bay

På hotel Troulos Bay venter en beliggenhed ved den fine sandstrand med mageløs udsigt. Her findes en pool med egen del for de mindste. I restauranten kan du nyde græske specialiteter. Gåafstand til Troulos lokale centrum med supermarked, taverner og barer.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser i nedsænket stueplan for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var de glade tjenere og beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Troulos Bay har et dejligt poolområde med udsigt over havet og stranden. Pool med børnesektion. Solstole og parasoller ved poolen. Pool-/snackbar. Solstole og parasoller mod betaling på stranden.

Hotellets restaurant med den bedste beliggenhed nede ved stranden serverer græsk og international mad. Opholdsrum med tv.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben fra ca. kl. 07.00-24.00. Trapper og niveauforskelle på hotellet, herunder ned til stranden. Lokaltrafik. Fra hotellet er der ca. 200 meter til minimarked og tavernaer. Gode busforbindelser til Skiathos by (9,5 km), én gang hver halve time i højsæsonen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag med valg af 3 eller 4 retter)