Dobbeltværelser

Enkle dobbeltværelser som ligger i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når ekstraopredningen anvendes. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 2-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalower

Pæne dobbeltværelser i bungalower. Bungalowerne er ikke i fritstående bygninger, men ligger sammen med de øvrige bungalower. I værelser for 4 personer sover 2 børn i køjeseng. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Suiter som ligger på hovedbygningens øverste etage. Suiterne har separat soveværelse og opholdsrum. Tv med satellitkanaler i soveværelset og opholdsrummet. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Strandhåndklæder og badekåber. To badeværelser. Det ene badeværelse har badekar eller brus. Toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.