Dobbeltværelse

Enkle dobbeltværelser som ligger i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når ekstraopredningen anvendes. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 2-3 personer.

Dobbeltværelse i bungalow

Pæne dobbeltværelser i bungalow. Dobbeltværelser i bungalow er ikke i fritstående bygninger, men ligger sammen med de øvrige bungalows. I værelser for 4 personer sover 2 børn i køjeseng. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suite

Suiter som ligger på hovedbygningens øverste etage. Suiterne har separat soveværelse og opholdsrum. Tv med internationale kanaler i soveværelset og opholdsrummet. Lille køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Strandhåndklæder og badekåber. To badeværelser. Det ene badeværelse har badekar eller bruser. Toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.