Udsigt over Santorini

Derfor skal du vælge Santorini

- vores 5 bedste tips!

Tænker du på en rejse til Santorini til sommer? Så er du kommet til det rigtige sted! Santorini skal være på din bucket list og er et oplagt valg for dem, der ønsker at opleve magiske solnedgange, spiseoplevelser i verdensklasse, fantastiske lavastrande og meget meget mere! Her kan du tage del i vores 5 bedste tips til, hvorfor du skal vælge Santorini til sommer!

Solnedgang på Santorini Nyd de magiske solnedgange på Santorini

1. Solnedgangene

Santorini er kendt verden over for sine spektakulære solnedgange, og det er grund nok til at vælge Santorini. Her kan du nyde postkortsmuk udsigt over Santorinis hvide kalkstenshuse med de ikoniske blå kupler, når solen går ned i Det Ægæiske Hav. Dette er virkelig noget, der skal opleves.

2. Madoplevelserne

Gastronomiske Santorini byder på en bred vifte af spændende smagsoplevelser. Her finder du alt fra traditionelle taverner og små gyrosteder til trendy og eksklusive restauranter. På flere af restauranterne kan du nyde såvel maden som den smukke udsigt over Santorini og Det Ægæiske Hav.

3. Kombinationsrejserne

Er du interesseret i årets hotteste rejsetrend? Så bør du tjekke vores kombinationsrejser, som giver dig mulighed for at opleve flere øer på én ferie. Vores bedste tip er at kombinere trendy Santorini med unikke Ios, eller hvorfor ikke kombinere tre øer som Santorini med dejlige Naxos og jetset Mykonos? Uanset hvilken kombination du vælger, får du med garanti flere minder med hjem i bagagen.

Gå en tur rundt i stræderne i den hyggelige by Pyrgos

4. Byerne

Ud over de velkendte Fira og Oia er der flere andre byer, som du ikke må gå glip af under din ferie på Santorini. En af de smukkeste byer er måske den middelalderlige og uberørte perle Pyrgos, som er en af ​​de højest beliggende byer på øen. Her kan du fare vild og udforske de charmerende og smalle brostensbelagte gader med deres traditionelle hvide husvægge, blå døre og skodder. Du kan også besøge en af ​​de smukke kirker, spise noget godt i en af tavernerne eller bare nyde den magiske udsigt. Et andet must er at besøge byen Imerovigli, der ligger på Calderaen, lige nord for Fira. Her er udsigten fantastisk og solnedgangene er noget, der kun må opleves på stedet. 

5. Lavastrandene

Grækenland forbindes oftest med kridhvide sandstrande, men på Santorini kan man faktisk finde det modsatte med både rødlige og sorte lavastrande. En af de mest populære og unikke strande på hele Santorini er vulkanstranden Perissa Beach. Stranden byder på sort lavasand og krystalklart vand, perfekt til en hel dag med sol og svømning i kølige omgivelser. Et andet tip er at besøge Red Beach, den rødlige vulkanstrand er unik og ligger i spektakulære omgivelser med fantastiske klippeformationer.


Find dit hotel på Santorini

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Santorini er en af ​​de mest populære destinationer i Grækenland. Der er stor efterspørgsel på overnatning, og det kan være svært at finde ledige hotelværelser, når man først er der. For at være sikker på, at du får det hotel, du ønsker, er det en god idé at booke dit hotel på Santorini i god tid før afrejse, derudover slipper du for den stressende oplevelse det er at lede efter overnatning, når du allerede er på øen.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Santorini, find og book en rejse til Santorini eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Santorini

Her finder du vores bedste tips om de bedste strande, de bedste restauranter, de hyggeligste byer og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Santorini

Santorini

  • Magiske udsigter og solnedgange
  • Fine lavastrande
  • Luksuriøse hoteller og græsk charme
Læs mere om Santorini

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her