Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 20 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Fantastisk morgenbuffet, lækkert, forskeligt og overordentligt rent og pænt. Personalet i køkkenet gjorde sig store anstrengelser. Ligeså rengøringspersonalet. Har aldrig oplevet noget lignende.
-
Ligger alt for afsides. Jeg kom til at vælge forkert. Troede jeg havde valgt hotel Alexander. Hotellet er fint, men beliggenheden er helt forkert. Der var usædvanlig høj musik i baren og poolområdet dagen igennem. Selvom jeg venligt forespurgte om den kunne dæmpes, lykkedes det først de sidste 4 dage, efter jeg henvendte mig i receptionen. Jeg måtte true med at fortælle det til Apollo og sagde, at jeg af samme årsag aldrig ville komme der mere. Så blev musikken dæmpet.

Bekræftet køb : 2023-09-30


10 ud af 10

+
Alt var i orden
-

Bekræftet køb : 2023-09-09


8 ud af 10

+
Personalet,rengøringen og god service med et smil.
-
Alt for meget støj fra lufthavnen med 30 til 40 fly lige henover hotellet hver dag. Vi følte at vi blev udsat for meget støj og forurening. Vi blev vækket konstant af flyene ved poolen. Det står der ikke noget om i rejsebeskrivelsen. Derfor kan vi desværre ikke anbefale Hotel Alexandra til trods for den fine service.

Bekræftet køb : 2023-09-02


10 ud af 10

+
Venlige personale Rengøring hver dag og rene håndklæder
-
Et minus der var ingen hylder til at lægge sit tøj på

Bekræftet køb : 2023-07-22


9 ud af 10

+
Sødt og venligt personale
-

Bekræftet køb : 2023-05-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

608 bedømmelser
Meget godt
 
285
Godt
 
166
Middel
 
93
Mindre godt
 
41
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

26-07-2016

af clausbr Hvidovre, Danmark

Fint ophold på Hotel Alexandra

Hotel Alexandra var en god oplevelse for vores familie. Hotellet var i vores oplevelse stille og hyggeligt, og personalet var søde og hjælpsomme, hvad vi havde brug for, da det var en rejse der var noget præget af maveproblemer. Vi var glade for pool-området, som ikke virkede overrendt - der var i reglen pladser og liggestole at få. Morgenmaden var vel gennemsnitlig, men frisk frugt og grønsager var stilen og det var glimrende til os. Vi boede i nogle lidt afsides liggende værelser (en lille 2v lejlighed), med egen indgang fra vejen bag hotellet. Der var kogeplade og vandkoger, så man kunne have klaret det meste selv. Hotellets layout var i øvrigt snørklet på den hyggelige måde, med små, korte stræder og flere niveauer, også nedaf. Hotellet ligger i den nordlige ende af Kamari, og der er en lille kilometer ind til de centrale dele af byen, så det er lidt afsidiges på den måde. Placeringen er også sådan at man må regne med støj fra fly, der kommer ret tæt ind over. Det skete vel 5-10 gange om dagen. Vi oplevede det ikke som generende. Mht. WiFi har vi svaret Nej, for den kunne ikke nå ud til det værelse vi boede på, men der er WiFi i receptionen og ved poolen, og vel nok også på de værelse der ligger tættest herpå - men det dækker pt. ikke hele hotellet. Stranden er selvfølgelig ikke en del af hotellet, men der er ganske kort vej derned, og det er en dejlig strand at være på - bare man husker badesko! De små, sorte sten bliver MEGET varme! Vandet er skønt!

 
18-06-2016

af Ellen402 Herning, Danmark

Dejligt hotel.

Vi er lige kommet hjem efter 2 uger på hotel Alexandra. Det er vores andet ophold på dette hotel. Vi fik samme 2 værelses lejlighed som sidste gang nr 79. den vender væk fra poolen, så der er altid meget stille. Man nyder den græske morgenmad på udendørs teresse med udsigt til havet. Vi fik rene håndklæder, hver dag og rent sengetøj, hveranden dag. Meget effektiv rengøring med gulvvask, hver dag.

 
15-09-2015

af Sus2300 København, Danmark

Store lyse rum

Dejligt familiehotel, vi havde en to værelses lejlighed, dejlig stor, ca. 35 m2, stort badeværelse, alt fungerede perfekt, og her var meget rent, der blev vasket , og gjort rent hver dag. 2 dejlig store altaner, og vi lå tilbagetrukket fra vejen, så ingen støj overhovedet.

 
21-08-2014

af Bente D Odder, Arhus, Denmark

Santorini er skøn, men hotel Alexandra mindre godt.

Kig hotel Alexandra efter i sømmene, ikke særlig serviceminded personale, føler de bare skal have sæsonen overstået. Opholdet er med morgenmad, utrolig kedelig mangelfuld og dårlig hygiejne. Alt service bliver vasket op i hånden, bakkerne aftørret med en sur klud og brød der er tabt på gulvet, bliver pænt lagt på plads i brødkurven af personalet. Fin pool med elendige liggestole. Gode lejligheder men mega hårde senge.Elsker Grækenland og er ikke afskrækket af dette, men tag en stjerne fra dette hotel.

 
16-06-2014

af Henning B Solbjerg, Danmark

Skønt mindre hotel.

Fin service lige fra ankomst til afrejse. Fik en dejlig 2 værelses lejlighed med balkon og havudsigt. Værelset var pænt og rent - rengøring og nye håndklæder hver dag. Badeværelset var ok - alm. sydlandsk standart. Morgenmaden var ok. Der var det man har behov for. Der skal også tænkes på rejsens pris. Meget venligt og hjælpsomt personale. Hyggelig udendørs terrasse med bar og fin pool med solsenge. Der skrives om flystøj - ja, flyene kommer tæt på og lander ca. 4 km. fra hotellet. Kun en ekstra oplevelse og lufthavnen er jo ikke verdens største. Nogle dage kom der måske kun 5 fly, så der er ikke et problem. Vi kommer gerne igen.