Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 32 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
7,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Ægte græsk service og hotelfatter med et glimt i øjet
-

Bekræftet køb : 2023-09-23


8 ud af 10

+
Ro og renlighed
-

Bekræftet køb : 2023-09-16


6 ud af 10

+
Småt men fint værelse med dejlig balkon. Vi fik et værelse som lå øverst oppe med skøn udsigt til havet og lufthavnen. Dejligt at det er et voksenhotel. Der er meget rent og pænt.
-
Hotellet ligger tæt på trafikeret vej og som Apollo også oplyser er der trafikstøj fra nogle af værelserne. Der er dog rigtig meget trafikstøj også på de værelser som ikke lå ud til vejen, ved morgenmaden og poolen. Da blæsten samtidigt larmede/ bankede på taget i vores værelse, besluttet vi at skifte til andet hotel for egen regning, da vi ikke fik sovet om natten pga. den banken fra taget. Ejeren var imødekommende over for os men hørte fra andre gæster på hotellet, at han var meget uhøflig over for dem. Han taler heller ikke engelsk, så svært at kommunikere med ham.

Bekræftet køb : 2023-09-16


10 ud af 10

+
Rent og pænt overalt, dejligt værelse med gode senge. Morgenmadsudvalget var fint og ikke mindst var ejer og personale meget serviceminded og med smil og en god humor, så alt i alt en rigtig god oplevelse her på Apollon..
-

Bekræftet køb : 2023-09-09


7 ud af 10

+
Rent og pænt Flinkt personale
-
Ligger langt fra alt

Bekræftet køb : 2023-09-02


10 ud af 10

+
Venlig vært, venlig personale, god morgenmad, gode senge. Gratis aircondition. Yderst godt hotel efter det kun er 2 plus
-
Nogle parasoller ved poolen, til dem der ønsker at ligge der

Bekræftet køb : 2023-08-26


6 ud af 10

+
Morgenmaden var godkendt, når den kom. Hyggeligt hotel.
-
Hotel ejer kunne intet engelsk, kun græsk. Så svært at kommunikere. Havde den første dag ikke strøm og vand før til aften. Et toilet der ikke virkede, fyldte vand på med håndbruseren.

Bekræftet køb : 2023-07-22


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-22


9 ud af 10

+
Det var stille og roligt God vært
-
Savnede der var lidt kaffe man kunne tage hen af dagen Ellers var alt fint

Bekræftet køb : 2023-07-01


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-06-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

53 bedømmelser
Meget godt
 
30
Godt
 
14
Middel
 
1
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

16-09-2023

af LisbethSch_DK København, Danmark

Fint hotel hvis du ikke er lydfølsom

Småt men fint værelse som lå øverst oppe med skøn udsigt til havet og lufthavnen. Dejligt at det er et voksenhotel. Hotellet ligger tæt på trafikeret vej så der er meget trafikstøj både på værelset selvom det lå væk fra vejen, ved morgenmaden og poolen. Da blæsten samtidigt larmede/ bankede på taget i vores værelse, besluttet vi at skifte til andet hotel for egen regning, da vi ikke fik sovet om natten pga. alt den støj. Morgenmaden var okay når den kom. Ejeren var imødekommende over for os men hørte fra andre gæster på hotellet at han var meget uhøflig over for dem.

 
09-09-2023

af Ole H Assens, Danmark

Fantastisk sted og ejer

Det har været en super oplevelse at bo på dette sted, ejer og personalet super søde og serviceminded . Vi havde en dejlig lejlighed med balkon og udsigt, flystøj er ikke generende selvom det er tæt på lufthavnen. Overalt er der pænt og rent, bygninger og inventar er vedligeholdt og det hele fremstår super. Morgenmad som var inclusive i opholdet, var fint vedr. udvalget og muligheden for at spise inde , ved pool eller i have er tilstede. Værelse fremstod meget rent, håndklæder skiftet dagligt ved behov og sengelinned flere gange om ugen. Alt i alt et rigtigt dejligt sted , fin lille gåtur ca. 15 til 20 minutter til centrum og ikke langt til stranden. Super sted som vi helt sikkert vender tilbage til 👍🏻 Kan kun give vores bedste anbefalinger.

 
09-07-2016

af 155irinil

Ingen taler engelsk, stor sandsynlighed for twin værelse, selvom man er par!

Vi bestilte et dobbelt værelse med dobbeltseng og havudsigt. Vi fik et twin værelse i stuen med udsigt til huse og træer. Da jeg klagede over dette, blev ejeren utrolig sur. Da jeg så sagde om vi kunne tale om det på engelsk, da mit græsk ikke var det bedste, påstod han at han ikke talte engelsk. Hvordan kan man have et hotel uden at kunne engelsk? Han viste at hans konfirmation også viste dobbelt værelse, men da han ikke forstod engelsk, troede han at der stod 1 + 1 seng, fremfor 1 dobbeltseng + 1 single seng, som der virkelig stod. Han gik helt amok, da vi nævnte at det var en dyr pris at give for et værelse, hvor sengene var så langt fra hinanden samt udsigten, og det gjorde ham kun mere rasende. Har aldrig oplevet noget lignende, det var ikke acceptabelt. Havde vi skulle bo der mere end 1 dag, så havde vi ikke fundet os i det, og forladt hotellet og bedt om pengene retur asap. Vær' varsom som par på dette hotel, hvis du ikke vil undgå 2 single senge langt fra hinanden i flere dage/uger, samt dårlig udsigt! Det positive var indretningen var fin, og han havde forstået at lave det flot sammenlignet med normale 2-stjernet hoteller, så må man bare håbe han også lærer mere service med tiden.

 
24-06-2024

af Sophie H

Boeken, boeken, boeken!!!

Wat een fantastisch hotel! Een verblijf in Pythagoreio is sowieso al top! Mijn familie komt al 30 jaar op rij in Samos, en zijn zo super tevreden over dit hotel! De kamers zijn schoon en ruim, de bedden liggen heerlijk. Bij aankomst mochten we kiezen tussen één tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De kamers worden iedere dag schoongemaakt, en je krijgt iedere dag nieuwe handdoeken. De eigenaar is een mega lieve en vriendelijke man, (kan alleen gebrekkig engels, maar komt ver met handen en voeten). Dus over het algemeen gewoon een top verblijf!

 
17-09-2023

af Underkoffer Alphen aan den Rijn, Holland

Top hotel

Simpel hotel met onwijs goede bedden. Elke dag word je kamer schoon gemaakt, en het ontbijt is simpel maar er is toch een ruime keus. Zwembad is misschien wat koud, maar schoon. Parkeren kan op eigen terrein. De eigenaar is een vriendelijke man.