1-værelses lejlighed

Pæne 1-værelses lejligheder (varieret indretning) med dobbeltseng eller med to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. I nogle lejligheder er der mikroovn. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder (varieret indretning) med separat soveværelse med dobbeltseng eller med to enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. I nogle lejligheder er der mikroovn. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer.

Mindre 2-værelses lejligheder

Mindre 2-værelses lejligheder (varieret indretning) med et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har mikroovn. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueetagen.

Antal personer: 1-3 personer.