Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 415 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Ligger godt. Venlig personale 🙂
-

Bekræftet køb : 2023-10-16


8 ud af 10

+
Fantastik beliggenhed til stranden.
-
Hotellet levede op til mine forventninger. Rigtig meget plastaffald på gåture som ville være et stort plus for hotellet og området. Strandstole burde være gratis for hotellets gæster.

Bekræftet køb : 2023-10-16


9 ud af 10

+
Et lille og stille hotel. Skøn pool område og lige ned til stranden. Vi boede i en 1-værelses lejlighed med vestvendt altan og det var helt perfekt. Skønt stort badeværelse.
-
Der var te-køkken. Fint at der er gryder, men der var absolut ingen redskaber til brug for madlavning. Der var kun service og bestik og nøje afstemt til 3 personer. Der kunne jeg godt have brugt grydeske, paletkniv etc, da vi lavede morgenmad og frokost selv. Vi er lige kommet ud af en corona tid og jeg manglede at der var sæbe / sprit på toiletterne i receptionen. Derudover så vil vi gerne foreslå at der på værelserne er opvaskemiddel og evt en opvaskebørste. Servicet bar præg af at de tidligere gæster bare havde vasket op i vand uden sæbe.

Bekræftet køb : 2023-10-16


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-16


9 ud af 10

+
Vi fik et dejligt værelse med en god udsigt. Fin pool og søde mennesker.
-
Omgivelserne udenfor hotellet trak en del ned. Der var meget affald, plastflasker og lignende. Det forladte nabohotel var også et meget trist syn.

Bekræftet køb : 2023-10-16


9 ud af 10

+
Værelset, personalet var meget imødekommende, søde og venlige, de gav en helt fantastisk hjælp da jeg kom tilskade, der var pænt og rent på hele området.
-
Se under mad og drikke. Poolen kunne godt de sidste 2 dage have tålt en rensning, da den var grøn.

Bekræftet køb : 2023-10-16


9 ud af 10

+
Venlighed, lejlighed, omgivelser
-
Morgenmad

Bekræftet køb : 2023-10-16


9 ud af 10

+
Pool området med mange liggestole. Butikker og restauranter tæt ved. Venlig personale, især Maria i receptionen Har boet der før
-

Bekræftet køb : 2023-10-11


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-11


8 ud af 10

+
Den ene af de damer der var i receptionen græsk canadisk kvinde. Hun var så sød, hjælpsom og åben. Særligt dejligt når man rejser alene, hun fik mig til at føle mig velkommen.
-
Toilettet stod og vippede, jeg sagde det første dag, de lovede at det blev lavet dagen efter. Det skete overhovedet ikke. Fik en ny bruser da den der var ikke duede..

Bekræftet køb : 2023-10-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

219 bedømmelser
Meget godt
 
63
Godt
 
84
Middel
 
41
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

03-10-2023

af Jonas B

Skønt område og dejligt hyggeligt lille hotel.

Et skønt lille hotel. Som ligger helt ned til stranden. Så hvis man har værelse med udsigt er det fantastisk udsigt. Vi var her sent september og der var stille og roligt. Selve hotellet er 3 stjernet og der er selvfølgelig lidt slidte steder på hotellet. Området er også stille, man har et nabo hotel og et supermarked lige ved siden af. Vi overvejer at komme tilbage.😊 Der ligger en restaurant Periklis meget tæt på. Den kan vi varmt anbefale. Vi endte med at spise der 3 gange i løbet af ugen. Søde værter og virkelig lækker mad. Prøv Pork snitzel a la creme.

 
18-09-2023

af Karina201667 Randers, Danmark

Ok til afbudspris

Hotel tæt på stranden. Vi bestilte med balkon og fik havkig hvilket er ok. Bestilte ophold med morgenmad men var bestemt ikke pengene værd og ikke noget man så frem til - samme mad sættes på bordet dag efter dag trods ost og pølser mm vipper op Rengøring er overfladisk - og derudover husk selv remedier til opvask - viskestykke og karklud. Bruserums skillevæg vokser der “græs” . altan ses med afklippede tånegle fra tidligere gæst Vi rejste som venner men fik dobbeltdyne/sengelinned, hvilket jeg/vi aldrig har oplevet før. Derudover var dynen beskidt med sorte streger af mascara og andet ubestemt. Sengen var behagelig og der er free aircondition Pool område fint men maling / flager fra pool ses på fliser omkring pool Obs ved sen hjemrejse kl 01:00 var det ikke muligt at leje værelset til kl 18 trods vi var nr 1 på deres liste Maden Græsk aften til 15 € syntes vi ikke var pengene værd men har ikke noget at udsætte på deres restaurant - da vi fik hvad vi betalte for. Sød og imødekommende personale i bar/restaurant Men alt i alt en god ferie

 
02-06-2023

af kjeld S Århus, Danmark

På stranden

Fint hotel på stranden . Dog skal man betale 5€ pr liggestol på stranden selv om man er gæst på hotellet. Torsdag er græsk aften men mad en øl og græsk musik og dans for €15 Vi lejede også en Fiat Panda hos George bil udlejning på hovedgaden. Let og ukompliceret kan vart anbefales 😀. Kostede €40 med forsikring

 
12-05-2023

af cabi2009 Køge, Danmark

Godt hotel som mangler prikken over i’et😉

Syd for Lindos og Lardos ligger dette hotel lige i vandkanten. Pool og poolrestaurant er rimelig mangler dog lige det sidste. Vi fik lejlighed 311 med havudsigt og sol det meste af dagen, men igen der manglede lige det sidste. Personalet er søde og hjælpsomme men igen der mangler lige det sidste….havde det været et hotel i DK er jeg sikker på at chefen ville have strammet op så gæsterne ikke skal gå og ærger sig over de manglende småting. Området gør sig umage men en sløv borgmester er åbenbart tilfreds med “roddet og de dårlige veje”, kunne nemt og med enkle midler løftes til højere niveau🤔 Glasklart vand med hornfisk😮, kræver dog badesko for at komme i det grundet en masse småsten - dejligt varmt trods primo maj. Gå en tur til Lardos (25 min.) og besøg restaurant Valentina som i over 35 år laver de bedste originale græske retter😃

 
12-10-2022

af Irene M Skanderborg, Danmark

Dejligt og roligt ophold

Elvita i 4 uger blev en fantastisk oplevelse. Personale som var hjælpsomt på alle områder. Jeg boede i en dejlig lejlighed (mindre 2-værelses) med altan og fin udsigt. Jeg kommer gerne tilbage til næste år. Wi-fi var nærmest det eneste der gav anledning til frustration, men det bliver bedre til næste år har de lovet.