1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon i stueplan med udsigt mod poolen. Gasgrill på udepladsen. Et soveværelse kombineret med et minikøkken. En dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 2 personer

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder balkon i stueplan. Gasgrill på udepladsen. Separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med balkon. Gasgrill på balkonen. På nedre plan findes kombineret opholdsrum med mulighed for ekstra opredninger i sovesofa samt et minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. På øvre plan der går via en smal vindeltrappe findes et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng. Gratis aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 3-5 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejlighed i etage

3-værelses lejligheder i etage med balkon. Der er gasgrill på balkonen. På nedre plan findes minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Bord og stole. På øvre plan der går via en smal vindeltrappe findes to soveværelser med dobbeltseng i hvert værelse. Gratis aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 4 personer.