1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon i stueplan med udsigt mod poolen. Gasgrill på udepladsen.

Antal personer: 2 personer

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon. Gasgrill på udepladsen.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage.

Moderne 2-værelses lejligheder i etage. Smal vindeltrappe til øverste etage med 1 soveværelse. I stueetagen er der kombineret opholdsrum/minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon. Gasgrill på udepladsen.

Antal personer: 3-5 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejlighed i etage

Moderne 3-værelses lejligheder i etage. Smal vindeltrappe til øverste etage med 2 soveværelser. I stueetagen er der kombineret opholdsrum/minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon. Gasgrill på udepladsen.

Antal personer: 4 personer.