1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med et soveværelse kombineret med et minikøkken. En dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon i stueplan med udsigt mod poolen. Gasgrill på udepladsen.

Antal personer: 2 personer

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon. Gasgrill på udepladsen.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage.

2-værelses lejligheder i etage. Smal vindeltrappe til øverste etage med 1 soveværelse. I stueetagen er der kombineret opholdsrum/minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon. Gasgrill på udepladsen.

Antal personer: 3-5 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder i etage

3-værelses lejligheder hvor der i entréetagen er et kombineret opholdsrum med minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr samt balkon. Ovenpå er der via en smal vindeltrappe to soveværelser med dobbeltseng i hvert værelse. Gratis aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon. Der er gasgrill på balkonen.

Antal personer: 4 personer.