2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon. Lejlighederne er indrettet i ældre stil og er placeret på toppen af Hotel Lefko (ingen elevator). Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i to sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med lille badekar eller bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses deluxe lejligheder med balkon eller terrasse. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Spisepladsen er på balkon/terrasse. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.