Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 44 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Beliggenhed, rent fantastisk personale
-

Bekræftet køb : 2023-10-09


8 ud af 10

+
Udmærkede senge og airconditionen var indkluderet
-
Vi boede lige ud til en meget larmende og trafikeret vej samt en stor parkerings plads med stor aktivitet. Det var svært at opholde sig på altanen.

Bekræftet køb : 2023-08-22


10 ud af 10

+
det var godt alt sammen
-
der er ikke brug for forbedring

Bekræftet køb : 2023-08-07


10 ud af 10

+
der var godt alsammen
-
der var ikke brug for forbedringer

Bekræftet køb : 2023-08-07


10 ud af 10

+
det hele
-

Bekræftet køb : 2023-08-07


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

150 bedømmelser
Meget godt
 
64
Godt
 
55
Middel
 
24
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

30-05-2024

af tove s

Dejligt hotel og god beliggenhed.

Godt hotel, beliggenhed, morgenmad og omgivelserne og dejlig pool. Rengøringen på værelset dårligt. Lagenet blev ikke skiftet den uge jeg boede der og desuden forsvandt der ting fra værelset. Ret ubehagelig oplevelse. Derfor kun 2 stjerner

 
09-07-2018

af 420perb Hillerød, Danmark

Varm og professionel service

Skønt lille hotel meget tæt på strand og mange gode restauranter. Vi spiste fin og lækker frokost på hotellet om dagen og spiste ude om aftenen, vi kan især anbefale restauranten Ergon, som har nytænkt det græske køkken. Efter første nat fik vi et nyt værelse pga. nogle støjgener fra et ellers meget efterspurgt værelse i stueetagen. Vi kan derfor anbefale rum 201, som er meget støjsvagt Det var nemt og ubesværet personalet har i det hele taget meget dygtige og effektive problemløsere. Også da vores datters badedyr skulle lappes sammen med tape, stillede de op til “operation”.;-) Sengene på dette hotel er helt klart skamdiinavisk standard, dvs rigtige gode!!. Vi giver hotellet vores bedste anbefalinger til kommende gæster.

 
12-06-2018

af 682hannen Holbæk, Danmark

Dejligt hotel tæt på det hele

Det er 2. År i træk vi holder ferie på Lefkas og bor i lejlighed på Hotel Lefko. Vi vælger deluxe lejlighed som er utrolig indbydende ig meget smagfuldt indrettet. Man føler sig hjemme her, ja vi kunne såmænd bo her altid og det er et sted hvor man har lyst til at pakke ud. Der bliver gjort grundigt rent selv opgangen dufter skønt hver dag. Beliggenheden kan ikke være mere perfekt . 20 meter til venstre og man er på Hovedgaden som lukkes for biler hver aften mellem kl 19-02. 40 meter til venstre og man er på stranden hvor der er hyggelige strandtavernaer og en fantastisk udsigt til den smukke bugt med øer og bjerge. Vi benyttede ikke poolen men poolområdet er hyggeligt og der er gode stole med hynder som man kan slappe af i og nyde kaffe og andet fra hotellets bar. Et plus er også de dejlige dyner og ikke de irriterende lagner med tæpper som de har de fleste steder sydpå. Safetyboxen kunne godt være inkluderet i prisen. Den koster 14 euro/uge. Et sted vi vender tilbage til og hotellets manager er desuden rigtig flink og imødekommende.

 
24-08-2017

af bvpe060562 Mørkøv, Danmark

Hyggeligt hotel

Hotellet er rent og pænt, vi boede i hotelværelse med pooludsigt, hotellet ligger tæt ved stranden og byen, men der er stille og roligt, vi oplevede venlig og smilende personale. Pool området er hyggeligt med lille poolbar

 
10-08-2017

af 682hannen Holbæk, Danmark

Tæt på det hele

Dejligt hotel med hyggelig atmosfære. Vi boede i en 2 værelses deluxe lejlighed og den var meget smukt indrettet med flotte møbler og en rigtig god kvalitets seng. Lejligheden havde 2 altaner, pænt store så der var mulighed for at sidde i solen eller i skyggen. Fra den ene altan var der udsigt til poolen og bjergene. Begge altaner var møblerede. Rengøring i lejlighed og fællesområder var god. Vi havde bestilt morgenmad men den var ikke noget særligt. Det bedste var det nybagte brød. Der var ingen lune retter men kolde hårdkogte æg, marmelade, ost og kedelig skinke, græsk youghurt, cornflakes, croissanter og frisk frugt, som regel vandmelon og vindruer. Hotellets personale var flinke og vi havde mulighed for at have late check out da vi skulle flyve sent. Det kostede 40 euro men det var det værd. Safetyboxen kostede 14 euro for en uge. I deluxelejligheden var aircondition gratis. Vandets temperatur var svær at justere i badet. Det blev hurtigt enten iskoldt eller brandvarmt. Når døre og vinduer er lukkede så er alt støj fra pool og gaden lukket ude. Poolen er ikke så stor og at der spilles bold i den kan godt være irriterende da poolen simpelthen er for lille til den slags aktivitet. Så er der ikke plads til andre. Hotellet har luftmadrasser og bolde til rådighed. Hotellet ligger lige ved Hovedgaden i Nidri og stranden er kun 5 minutters gang derfra. Om aftenen lukkes Hovedgaden og er gågade. Alt i alt et dejligt hotel med central beliggenhed.