Værelsestyper

Deluxe-værelser

Fine og lyse deluxe-værelser, alle stilrene med guldfarvede detaljer. Stor dobbeltseng eller en rund seng samt en sofa. Fladskærms-tv. Minibar mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Badekaret har hydromassage. Terrasse med pooludsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Fine og lyse dobbeltværelser, alle stilrene med guldfarvede detaljer. Fladskærms-tv. Minibar mod betaling. Gratis aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Badekaret har hydromassage. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 2 personer.

Suiter

Moderne og elegante suiter i etage. De er stilrene med guldfarvede detaljer. Soveværelse med en stor dobbeltseng og et badeværelse på øverste etage, samt et opholdsrum med sofaer og endnu et badeværelse. Fladskærms-tv. Minibar mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Badekaret har hydromassage. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Fine og lyse superior-værelser, alle stilrene med guldfarvede detaljer. Stor dobbeltseng og sofa. Fladskærms-tv. Minibar mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Badekaret har hydromassage. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2 personer.