Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
5,7 ud af 10 baseret på 13 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
5,7 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
5,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
5,8 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mad og drikke
 
4,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,4 / 10
Service
 
7,1 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Udsigten
-
Elendig morgenmad. Morgenmad ikke muligt på den store terasse Aircondition på værelset meget ustabil

Bekræftet køb : 2021-10-01


2 ud af 10

+
udsigten
-
alt. Hotellet var et sminket lig, hvor alt omkring ikke var blevet vandet i et år. Poolområdet var direkte livsfarligt, med gelænder ned til stranden var gennemtæret. så man kunne vrikke med det, lænede du dig op ad det faldt du 4 meter ned. desuden var trappe ned til strand i meget dårlig stand, rusten og tæret. Poolen var farlig at bruge da der voksede alger i vandet, og belægningen på siderne af poolen, var blevet behandlet med forkert materiale, indrømmet af personale, der kunne fortælle at en retsag mod entrepenøren og hotelejer kørte på 2. år. mærkeligt at Apollo ikke vidste det.

Bekræftet køb : 2021-09-24


5 ud af 10

+
Beliggenheden og service på stranden.
-
Bør renoveres væsentligt. Pool området var ikke rent og vand i poolen uklart. Gelænder ved trappen løst (gennemrustet) liggestole itu. Værelser ok men meget slidte. Sengene var fine.

Bekræftet køb : 2021-09-17


4 ud af 10

+
Den fantastiske udsigt.
-
Almindelig opshining så godt som overalt. Det meste virker slidt og forsømt.

Bekræftet køb : 2021-09-17


1 ud af 10

+
Udsigten fra værelset
-
ALT. det er det mest beskidte hotel jeg nogen sinde har været på, f.eks når der blev vasket gulv så var vandet hun vaskede med ikke skiftet siden hun startede i den anden ende, der var muk på gardinerne, skimmelsvamp i badeværelset, det lugtede fra afløbene,, når man sagde noget trak de bare på skulderne og det var det. Der blev kun gjort rent på terrassen 1 gang i løbet af 14 dage. Jeg har billeder af de kontakter til lyset der er så møg beskidte helt gule og lodne. FØJ Vi fik ikke morgenmad eller meget lidt, de første 4 dage, jeg har taget billeder af dette i salen, med udelukkende tomme fade, kaffe var der intet af og vandet til neskaffen var koldt. Der blev ikke taget af bordene, så der var en kamp om at få et bord til at spise morgenmad ved. Der var 1 person til at sørge for at der var de ting man skulle bruge til sin morgenmad, hun var total ligeglad med om der var noget eller ikke. Jeg forsøgte flere gange at kontakte receptionen, men personen sagde at det kunne han ikke tage sig af! Jeg fik så at vide at hun ikke var der pga. personlige problemer, men helt ærligt skal det gå ud over os som gæster, vi er på ferie og vil ikke høre om ansattes problemer. Jeg kontaktede Guiderne på service telefonen men fik at vide at det kunne de ikke gøre noget ved. DET ER UTROLIGT DÅRLIG SERVICE. Servicen samt hotellets beskaffenhed var så dårlig at vi til sidst valgte at tage væk fra hotellet et par dage, og derefter valgte vi at spise morgenmad andre steder hvor man kunne få lidt service og ikke bare kolde æg med tørt brød. Selv i spisesalen var der ulækkert i de trækasser som bestikket var lagt i var ulækre, dette har jeg også taget billeder af, så det kan også bevises. Det var åbenbart almindelig kendt i området, hvor dårligt hotellet var, derudover er dette ikke et 3 stjernet hotel som i påstår. Det kan man se ud fra den turist skat man skal betale.

Bekræftet køb : 2021-08-27


6 ud af 10

+
Rengøring og personalets smil
-
Lidt afveksling i morgen buffeten - lidt mere hygge på værelserne

Bekræftet køb : 2021-08-27


8 ud af 10

+
Udsigt
-

Bekræftet køb : 2021-08-27


8 ud af 10

+
Rent og pænt. Personale serviceminded.
-
Morgenmad bør varieres dagligt

Bekræftet køb : 2021-08-20


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-20


3 ud af 10

+
Beliggenheden - og absolut ikke andet.
-
Næsten alt. Det hele var nedslidt og misligholdt. Morgenmaden var ikke noget at råbe hurra for.

Bekræftet køb : 2021-08-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

200 bedømmelser
Meget godt
 
48
Godt
 
75
Middel
 
42
Mindre godt
 
27
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

26-07-2017

af Helgecoke Brøndby, Danmark

Støjende gæster

Havde ved en fejl ikke fået bestilt værelse med seewiev Vores første værelse lå i gadeplan lige overfor et meget højtspillende værtshus. Efter 2 dage fik vi en andet værelse med see and poolwiev Ekstra 25€ pr dag. Desværre var vores nye værelse placeret lige ved trappen og elevatoren, så hver gang nogen kom hjem om natten var vi ikke i tvivl. Døren til værelset gabte flere cm og de mange gæster snakkede lystigt videre selv om kl var 2 om natten. Hvorfor vi fik det absolut dårligste værelse til den side ved jeg ikke, der var flere værelser ledige langt fra trappe og elevator

 
30-09-2021

af Venetiasamos Athen, Grækenland

Great view and beach

Stayed for two nights. Clean but old fashioned rooms and breakfast area. Helpful staff. The beach undernear is very vlean but you need to pay for the sunbeds extra. Very nice location near the local market and restaurants, where you can walk. We had a balcony with great sea view all day and at night. Value for money

 
31-07-2021

af BettieMail

La beauté de la vie

More than valuable experience!very vice service clean accommodation on the awesome Massouri beach!!!opposite the small island Telendos which view simply revives your mind and inspires you offering energy and positive vibes!!!just stay at Plaza Hotel et savourez la belle vue la plage la piscine et les facilités tout autour du hôtel...beauté primitive et simplicité de la vie!!!!!n'hésitez pas!do it now!!!en famille ou en couple c'est la beauté de la vie!

 
23-07-2021

af Andrew H Nantwich, Storbritannien

Worst hotel in greece

My partner Karen and I stayed hete 3 nights, never again, staff rude, pool bar awful young kids running it wasnt asked would you like to order a drink with the covid rules and regs in force. Hired a car nowhere to park, harrased by the locals re parking. Breakfast tastless and no real choice. Same bed sheets used over 3 days. On the last day we could not get near the pool due to locals 32 in the small pool covid central. Dont bother with this hotel its just a glorified travelodge in the UK.

 
22-05-2020

af Lars F Slagelse, Danmark

old hotel

view is good, but they need too fix the room up, and the room where you eat breakfast is also very old. new bar on the pool. the cleaning is not excellente, lot of young people are in the pool but the staff is good