Strande i Side

Sol og skønne svømmeture i havet er en selvfølge under din ferie i Side. Her finder du to skønne strande og en lang strandpromenade, der er perfekt for en løbetur eller en gåtur i solnedgangen. Her kan du læse mere om strandene i Side!

Den vestlige strand

Den vestlige strand er næsten en kilometer lang, hvis du også regner strandområdet Kumköy med, som er længst mod vest. Den lavvandede strand er fantastisk for familier, og den hvide, finkornede strand er perfekt til alle feriens små sandslotsbyggere.

Den østlige strand

Den østlige strand ligger tættest på Side. Her er sandet lidt grovere og vandet dybere end på den vestlige strand. Perfekt for alle, der vil kunne dykke og sprøjte i vandet uden at skulle gå for langt ud!

Gå en tur langs med strandpromenaden

Strandpromenaden i Side går hele vejen fra gamle Side til Kumköy og fortsætter mod landsbyen Evrenseki. Langs strækningen finder du flere restauranter, hvor du kan slå dig ned for en bid mad og nyde solnedgangen. Hvis du er morgenfrisk, kan du løbe med de andre joggere, der starter dagen med en løbetur for at se solens første stråler stå op over Side.

Strand i Side