Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon og havudsigt. Deluxe-værelset består af et soveværelse og et opholdsrum med sofa, bord og stole. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling, en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 52 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling, en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse

Familie-værelser med terrasse. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling, en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon. Junior-suiten består af et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling, en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.