Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

3893 bedømmelser
Meget godt
 
2470
Godt
 
809
Middel
 
312
Mindre godt
 
157
Dårligt
 
146

5 nyeste bedømmelser

23-02-2023

af joachim787 Roskilde, Danmark

Familieferie i Tunesien

Et dejligt hotel lige på stranden. Vi har haft all incl og maden har været rigtig fin. Særligt vil vi gerne fremhæve vores søde tjener ved pool baren Mohamed Aïdi. Samt Ali i lobbybaren. Alt personalet har været så søde og hjælpsomme. Vi vil gerne komme igen.

 
28-09-2022

af sarahjQ9286GX

C124

Virklige dejlige og lækkert hotel. En af de bedste hoteller i Tunesien kan helt klart anbefalede om det maden eller aktiviteter eller folk der arbejder her over. En af de sødeste og mest hjælpsom rengørings dame Hanan

 
13-07-2019

af michellewB1467CE Hornslet, Danmark

Fint, men plads til forbedringer

Vi har brugt to uger her. Vi er to unge mennesker i start/midt 20’erne sammen med vores mor og vi rejser med Bravo Tours. Godt: Personalet er venligt, der er fri wifi, solen skinner, den lille restaurant er meget godt hvor man må spise én gang om ugen. Larm stopper kl. 23.00, Mindre godt: Sengene er rigtig hårde uden topmadras, maden er aaaalt for ensformig - det samme hverdag til stortset alle måltider, opvarmet saltvandspool, børneshow HVER AFTEN i en time - det samme show hver dag....

 
03-06-2014

af Henriette S Odense, Danmark

Et rigtig russerfyldt hotel

I sig selv er hotellet rigtig godt, og vi havde en pragtfuld udsigt med både hav og skyline, har en god pool og strand. De første 4 dage var lige ud elendig. Der var simpelthen så mange russer på hotellet og de var så uhøflige og havde ingen hæmninger what so ever, og det gik desværre ind og påvirkede servicen alt for meget. Var her nede med nogle venner og familie og vi var klar til at finde et hotel. Vi tog så på en 2 dages tur til sahara( folk der ville rejse med bravo tours og suntours kan denne tur helt klart anbefales), og da vi vendte hjem var der sket en transformation på hotellet. servicen var helt anderledes og rigtig rigtig god. smilende og hjælpsomme. Havde servicen været sådan her fra start af havde jeg givet den flere stjerner, men den ligger på en 3'er. Jeg kan anbefale stedet, men man skal være forberedt på at der kan være mange russere. .

 
17-03-2014

af Jette L Stenlille, Danmark

Den bedste ferie

Vi er en familie på fire personer, som har været på ferie med Sun Tours, Vi har intet at sætte finger på. Dette hotel er supper godt, dejlige store værelser, dejlig mad, dejlige mennesker som opvartede os 110%. Der er alt hvad man behøver på sin rejse, pool, strand, underholdning i topklasse, stort udvalg af turer. På trods af dårlig vejr, kom vi ikke til at kede os på noget tidspunkt. Dette skyldes, at hotellet havde 5 unge mænd til at underholde gæsterne hele dagen. De underholdt børnene, de unge og de gamle. Det gav bare så god en stemning på hele hotellet. På den måde kom vi i kontakt med rigtig mange søde mennesker. Vi skal heller ikke glemme Kirsten, Sun Tours har den bedste guide man kan tænke sig, så hjælpsom, så smilende, så rar….vi kunne blive ved. Det var ikke sidste gang vi besøgte Hotel Tour Khalef. Men næste gang tager vi hele familien med.