Aktiviteter i Krabi

Du rejser til Krabi og Ao Nang, hvis du har lyst til at opleve og udforske. Her finder du en smuk og frodige natur, et eksotisk dyreliv og en helt ny dimension at opdage under overfladen med dykning eller snorkling. Mange nyder vandreture og klatring i kalkstensbjergene og at sejle i den smukke skærgård.

Kajak

Grotter der kan padles igennem, mangrovetræer med et rigt dyreliv, interessante klippeformationer og strande hvor du kan gå i land for at få vejret en stund. Alt dette gør Krabi-provinsen til det perfekte sted for dem, der vil sejle i kajak. Hvis du ikke har padlet før, tager det et par timer og måske nogle spontane dyp, før du kommer ind i rytmen, men så går det som regel som en dans på roser. Efter en dag i kajakken har du fået motion for en hel uge som en ekstra feriebonus. Tag med en udflugtsarrangør, hvis du ikke er vant til at padle. De har kendskab til tidevandet, og hvor du kan finde de mest spændende steder.

Tag et dykkercertifikat

Det er meget mere behageligt at plaske rundt i vand, der er 25 grader end i 15 grader. Så nu har du muligheden for at få en drøm opfyldt på din ferie! I 4-5 dage kan du få dit "Open Water Certificate", og se hvordan en helt ny verden åbner sig. Du kan tage dit certifikat hos Kontiki Divers. Hvis du allerede er certificeret, men føler du dig lidt usikker – så følg en Scuba Review en dag hvor de gentager de praktiske og teoretiske dele.

Varme kilder og massage

Krabis egne varme kilder, finder du i Klong Thom distriktet, ca. 40 km syd for Ao Nang. Tag et smukt jacuzzibad i naturens egne badekar, der holder en temperatur på 35-40 grader. Der er også en spa, hvor du kan nyde det smukke landskab og freden, mens du kan slappe af med en traditionel thaimassage. Bland derefter din egen bodyscrub bestående af ris korn, tamarind og kokosolie, som giver dig en silkeagtig hud. Læg dig efterfølgende i den varme pool med thailandske urter, som alle er sunde for kroppen og nyd den behagelige temperatur på ca. 37-40 grader. Kontakt din rejseleder for pris og booking. Transport inkluderet. Hvis du tager herhen på egen hånd, er det lettest at komme hertil i bil.

Massage på stranden

Der er flere massagesteder på strandpromenaden. Her finder du nogle af Ao Nangs billigste og bedste massører. Tag plads i bungalowen, lad blikket falde på havet og nyd en skøn Aloe Vera massage efter en dag i solen. De tilbyder alt fra traditionel thaimassage til fodmassage og pedicure eller manicure.

Romantik i fokus

Der findes ikke et bedre sted at få tid til at genvinde tabt romantik eller kvalitetstid på tomandshånd end på ferien. Krabi-området har mange muligheder for at lave noget hyggeligt sammen, måske en eftermiddagsudflugt til fabelagtige Tub Island kan være noget for jer? Pak picnickurven med lækkerier og nyd solnedgangen fra et tæppe med et glas vin. I har næsten hele øen for jer selv, ved lavvande kan du gå over til Chicken Island. Det føles hurtigt, som om I er de eneste to i verden. Du kommer hertil med longtailbåd fra Ao Nang, Ao Namao Beach eller fra Nopparathara.

Emerald Lake

Nær de varme kilder ligger "krystalsøen" Emerald Lake, hvor kildevandet har dannet en dam midt i junglen.

Træning på ferien

Kalkstensklipperne i Railay er den rene drøm, hvis du er fan af at klatre. Folk fra hele verden kommer her for at følge en af de mere end 600 stier, der findes her, hvoraf de mest tilgængelige er ved østlige Railay. Der er selvfølgelig nybegynderkurser.

Vil du løbe en tur på ferien? Så anbefaler vi en tur langs stranden før kl. 8 om morgenen. Dejlig frisk luft, hyggelige omgivelser og en afsluttende dukkert i havet. Der er smukke løbestier ved Klong Muang stranden og Nopparathara.

En omgang golf?

Skulle du få lyst til at spille golf, så ligger der en bane ca. 25 km syd for Krabi by. Den hedder Pakasai Country Club og er ganske udmærket. Det er lettest at booke tid direkte med hotellet eller hos en af de lokale udflugtsarrangører i Ao Nang. Det er et krav at medbringe en caddie. Tanken er, at du skal gennemføre runden med lidt ekstra "sanuk" - den thailandske form for humor.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Krabi, find og book en rejse til Krabi eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Krabi

Hele Krabi er som et filmscene, og med en så imødekommende og gæstfri atmosfære, at du aldrig vil hjem igen.

Se alle vores rejsetips til Krabi

Thailand

  • Betagende Khao Lak med fantastiske strande
  • Livlige og populære Phuket 
  • Shopping og naturoplevelser i verdensklasse.
Læs mere om Thailand

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her