Seværdigheder og shopping i Krabi

Den smukke solnedgang på stranden er en seværdighed i sig selv, men hvis du vil se mere af Krabi-området, er der meget at opleve. Tempel, markeder og autentisk byliv hører blandt de ting, du kan opleve på din ferie.

Tigergrottens tempel

Hvis du kun vil besøge ét tempel i Ao Nang, så skal du vælge Wat Tham Sua – Tigergrottens tempel. Tempelområdet består, udover dette store skovtempel, af fantastiske grotter og huse til munkene og nonnerne. Er det virkelig værd at gå 1237 ujævne trappetrin op til udsigtspladsen? Absolut! Herfra har du en storslået udsigt. På en klar dag kan du se flere kilometer. Wat Tham Sua skal ikke forveksles med "Tigertemplet", hvor du kan møde levende tigre - dette ligger i Kanchanaburi-provinsen nordøst for Bangkok

Shopping i Krabi by

Oplev en typisk thailandsk lille by, som samtidig er hovedstaden i Krabi-provinsen. Her blandes små thailandske butikker med større stormagasiner, og du kan nemt bruge et par timer på at gå langs gaderne i centrum og nyde atmosfæren og kigge ind i butik efter butik. For familier med børn kan vi afsløre, at der er et kloster med legetøjsbutikker hos Thanon Maharat.

Det er sjældent at trafiklys kan kvalificere sig til listen over attraktioner, men i Krabi by er det faktisk sådan. Trafiklysene ved krydset Thanon Maharat og Thanon Sukhon er prydet af statuer, der skildrer hulefolk, der bærer lyssignalerne som store indkøbsposer.

Du kan ikke finde den nyeste mode fra Paris her, men hvis du tager dig tid til at gå rundt og se på butikkerne, kan du lave rigtige gode tilbud. Gaderne er fyldt med små butikker, der sælger alt fra tasker, tøj og sko til husholdningsartikler og legetøj. På vejen mellem Krabi by og lufthavnen er der tre stormagasiner: Big C, Tesco Lotus og Outlet Village. Outlet Village har især en bred vifte af mærkevarer, golfartikler og badetøj af enhver art.

Lokale markeder

Ved den store moske, som du finder på vejen til Noppharathara, inden du svinger mod Krabi, holdes der ugentligt et lokalt muslimsk marked. En perfekt mulighed for at gå rundt med de lokale og se de lokale produkter, der sælges. Her kan du smage forskellige unikke thailandske specialiteter - hvis du tør. Hvis du kan lide markeder, finder du endnu et marked på vej ud af Ao Nang, en gang om ugen. Du kan finde det ved at tage vejen forbi McDonalds, og derefter fortsætte til fods i ca. 20 min.

Natmarked i Krabi

Oplev det ægte Krabi og besøg natmarkedet i Krabi by. De lokale kommer til markedet for at handle ind til deres restauranter og hjem. Her finder du frugter, du måske aldrig har set før, og får muligheden for at smage lækre lokale retter. Hver aften åbner gadekøkkenerne og stiller op med metalborde og plaststole. Her serveres en af provinsens bedste "Som Tam" og også de thailandske pandekager "roti". Slå dig ned på en af de små restauranter, se på de forbipasserende mennesker og bare nyd atmosfæren.

Natmarkedet ligger på Thanon Maharat Soi 10, nede ved floden i Krabi by, og har åbent fredag-søndag kl. 17.00-22.00.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Krabi, find og book en rejse til Krabi eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Krabi

Hele Krabi er som et filmscene, og med en så imødekommende og gæstfri atmosfære, at du aldrig vil hjem igen.

Se alle vores rejsetips til Krabi

Thailand

  • Betagende Khao Lak med fantastiske strande
  • Livlige og populære Phuket 
  • Shopping og naturoplevelser i verdensklasse.
Læs mere om Thailand

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her