Hotellet Las Gaviotas tiltrækker med moderne design og en indbydende atmosfære. Der er flere pools på hotellet og det tager kun et par minutter at gå ned til den lange smukke strand. En ekstra bonus er, at maden på hotellets restaurant er populær og velsmagende. Her er det ganske enkelt nemt at have det godt og bare slappe af!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser på de øverste etager for 2 personer. Junior-suiter for 1-3 personer. Junior-suiter Premium for 1-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Suiter på de øverste etager for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,3 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Der er to større udendørs pools på hotellet, begge med solstole og parasoller. Poolhåndklæder er inkluderet. Den ene pool er ideel til familien, der ønsker at nyde sol og badning. Ved den pool er der også en separat børnepool samt en pool/snackbar, når du skal have genopladt batterierne. Den anden pool er 25 meter lang med fire baner, forbeholdt voksne (marts-maj og fra 15. september må der kun svømmes i denne pool). Hotellets spa har en indendørs pool.

Hotellets buffet har et bredt udvalg, der kombinerer lokale opskrifter af traditionelle mallorcanske retter med internationalt køkken, altid tilberedt med friske, lokale råvarer - nogle fra hotellets egen have. Lobbybar, der holder åbent til midnat og tilbyder livemusik om aftenen.

Der er en spa på hotellet, hvor du kan slappe af og lade op. En opvarmet hydromassagepool, sauna, hammam, avancerede brusere og forskellige behandlinger tilbydes mod betaling. Et fitnessrum, med mulighed for at booke en personlig træner mod betaling.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Strygejern og strygebrætter kan lånes i receptionen.

Hotellet ligger tæt på den fine sandstrand og det smukke naturreservat S'Albufera lige udenfor Alcudia. Der er lidt over 2 kilometer til Dollargaden og 4 kilometer til havnen i Alcudia. Den centrale beliggenhed gør, at trafik og folkeliv i nærliggende barer og restauranter kan opfattes som forstyrrende, især i højsæsonen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.00 og middagen kl. 19.00-21.30.

Alle hoteller i Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til det flotte hotel INNSiDE by Melia Alcudia med en perfekt beliggenhed i Alcudia, nær den gode strand, barer og restauranter. Her bor du i pænt indrettede værelser og på hotellet er der et stort poolområde.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er populær blandt familier. Det store og frodige poolområde frister til mange skønne dyp, og den centrale beliggenhed til sandstranden, naturparken, butikker og barer lige rundt om hjørnet, gør ferien til et ekstra plus for alle. Piratpoolen og børneklubben er en sikker succes hos vores mindste gæster.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Midt på hotelområdet ligger den fantasifuldt udformede pool, og her er flere solterrasser og en separat børnepool. Her bor du nær den fine Alcudia-strand og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv. Book gerne en suite med privat pool og nyd smukke dage på Mallorca!

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et frisk hotel nær den hyggelige Alcudia strand. Hotellet har et hyggeligt poolområde og en solterrasse med jacuzzi. Hotellet ligger i Alcudia, nær havnen, shopping og restauranter. Morgenmadsbuffet indgår og du kan tilkøbe halvpension, og gør du det, er måltider til børnene (op til 12 år) inkluderet.

Condesa

Hotel Condesa byder hele familien velkommen til et ophold nær stranden i udkanten af Alcudia. Poolområdet har børnepool og trapper direkte ned til den lange sandstrand. Børnene vil helt sikkert sætte pris på hamburger-restauranten, legepladsen og mange sjove aktiviteter.

THB Bamboo Alcudia

THB Bamboo Alcudia er et nybygget hotel i stilfuldt og moderne design. Hotellet ligger ved søen S'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i pænt indrettede dobbeltværelser eller suiter i lyse farver. Hotellet har to pools, og den kilometerlange sandstrand ligger kun en kort gåtur væk. Du skal være fyldt 16 år for at bo på hotellet.

Astoria Playa

Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – et af vores mest populære hoteller på Mallorca! Astoria Playa er perfekt for alle voksne, der vil nyde en ferie uden børn. Her er to poolområder, og hotellet ligger kun 100 meter fra stranden med hvidt sand og krystalklart vand. På hotellet bor du i lyse og flotte værelser.

Ses Fotges

På det familievenlige lejlighedshotel Ses Fotges er der pool, men det er beliggenheden direkte på den lange og dejlige sandstrand Playa del Muro, der tiltrækker. Her er der lejligheder til op til seks personer, og du kan vælge mellem at tilberede maden i lejligheden eller spise i restauranten.