Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 49 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Muligheden for både pool og strand. Lækker placering og udsigt ved havet. Synes det var fint med underholdning på scenen både med fodbold, musikvideoer og aftenunderholdningen. Offentlig transport tæt på. Trods ‘ikke rygning’ på udeområder blev det ikke håndhævet.
-
Mere lækkert sammenhængende poolområde med spa, evt kun for voksne. Det er MEGET et børnehotel med all inklusive for børnefamilier! Seperat børnepoolområde, så det også er et hotel for voksne. Håndhævelse af at man ikke kan reservere solstol med sit håndklæde. Bedre promovering af Rooftop baren, og fx med åbning 22-01 og med Loungemusik så de voksne også kan hygge lidt. Mad buffet’en til aften bar tit præg af storkøkkenmad. Et større fast spansk afsnit ville have været lækkert med fx en masse tapas. ‘Børne burger bixen’ved børnepoolen har virkelig dårlig kvalitet. Frokost buffet er for dyr (koster 50€).

Bekræftet køb : 2021-08-29


8 ud af 10

+
Beliggenheden i forhold til stranden.
-
At de håndhæver deres egne regler. Skilte var placeret overalt, hvor der stod at solsenge ikke måtte reserveres og håndklæder ville blive fjernet. Folk reserverede alligevel solsengene fra tidlig morgen - en del endda uden at de blev benyttet hele dagen og det havde ingen konsekvens. Hvis reglerne blev håndhævet ville der have været plads til alle os, der gik forgæves. Lækker skybar: men igen. Ingen adgang for personer under 18 år. Alligevel oplevede vi at børn fik lov at løbe rundt deroppe. Man skal ikke skilte med regler, der ingen konsekvens har!

Bekræftet køb : 2021-08-15


5 ud af 10

+
Tæt på havet.
-
* Mindre larm. Rent inferno fra kl. 10 til kl. 23 – harmonerer dårligt med beskrivelse som børnevenligt. Ikke til at undgå høj musik, trænere med dommerfløjter og flamencodans og storskærm, der kører hele dagen, hverken ved restauranter, pool eller fra altaner. Vi måtte betale ekstra for at skifte værelse til den modsatte side af hotellet for at slippe for infernoet. * Flere solsenge – folk lå som sild i en tønde med 20 cm mellemrum, til gengæld var det ikke til at få en solseng, fordi folk spærrede med håndklæder fra tidlig morgen, og hotellet ikke håndhævede deres egne skilte om, at håndklæder ville blive fjernet. Så reelt lå vi ikke én dag ved poolen, fordi vi ganske enkelt ikke kunne få en solseng. Det betød bl.a., at vi to gange fik stjålet hhv. håndklæder og anden gang både håndklæder og taske med (dyr) svømmemaske og (dyre) solcremer, fordi vi måtte lægge håndklæder på tilfældige steder, fordi vi ikke kunne få en solseng, så vi kunne holde øje med vores ting. Og det betød også, at afslapning og leg ved poolen blev til, at vi gik ned og badede og op på værelset igen, fordi vi ikke kunne være nogen steder. Det er jo ellers det, man primært tager til sådan et sted for.

Bekræftet køb : 2021-08-08


6 ud af 10

+
udsigten...
-
Bedre mad.... er ikke taget på ferie for at spise pomfritter.... Mangel på information - fesk ang. træningsrummet (man skulle bestille tid, men det får man ikke at vide og det står heller ingen steder. Og der bliver ikke holdt øje med hvem der så er der, så det er håbløst og komme til at træne der!!! der mangler også skilt hvor der at står at man kun må være 5 ad gangen til træning.) - har sagt dette i receptionen, men tror de var lige glade for efter 5 dage var der stadigvæk ikke noget skilt ... folk brugte heller ikke håndklæder, håndsprit og mundbind der eller tørrede maskinerne af.... Dårligt at man skal betale for leje af pengeskab.... -der kommer hurtigt ekstra regninger...

Bekræftet køb : 2021-08-01


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-18


9 ud af 10

+
God mad, god service og fantastisk beliggenhed
-
All-inklusive bør ikke stoppe efter morgenmaden, når afgang med bus til lufthavnen først er kl. 20.15. Slet ikke når vi på tjek-ind dagen først ankom til hotellet kl. 24

Bekræftet køb : 2021-07-11


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-06-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-06-27


9 ud af 10

+
Lækker mad og utrolig serviceminded personale
-
Værelserne kunne godt træne til en opfriskning

Bekræftet køb : 2019-10-19


10 ud af 10

+
Super service, Børnevenligt, god og alsidig mad. Super underholdning til børnene. Fine værelser, men hvad der skal bruges.
-
Bedre rødvin.

Bekræftet køb : 2019-10-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

3223 bedømmelser
Meget godt
 
1671
Godt
 
923
Middel
 
411
Mindre godt
 
151
Dårligt
 
67

5 nyeste bedømmelser

08-08-2021

af Lars D Hillerød, Danmark

Kedeligt, beskidt og overrendt støjhelvede

Vi ankom lørdag ved midnat og vi checkede ud lørdag ugen efter hvor vi prompte fik klippet vores AA armbånd kl 11. Med andre ord, 7 dages ferie med 6 dages AA. Men helt ærligt ikke et stort tab, det er det dårligste AA hotel jeg til dato har været på, jeg har oplevet 3stj hoteller fremstå som det rene michelineri ift Condesa. Udover det så er værelserne små og upraktiske, rengøringen er elendig, der lå sorte hård overalt, hele ugen selvom de dagligt gjorde "rent". Receptionen tager dog kagen, den mest talentløse bemanding jeg længe har oplevet, de var omtrent ligeså nyttige som tits on a bull. Poolområdet var total overbelagt hele ugen, og var man ikke oppe kl 05 for at resservere stole med sit håndklæde, så var der ingen som i INGEN pladser resten af dagen, vi endte med ikke at ligge ved pooområdet en eneste gang - desuden det samme på hotellets strandområde, det eneste sted man kunne ligge var i en smøge bag hotellet, langt fra vandet, hvilket så blev der hvor vi lå. Men I det mindste var der udover kværulerende spansk sports storskærm mindt i hotellets general area, showstøj til 23-24 hver aften så vi fik også dikteret hvornår vi måtte gå i seng. Vi synes faktisk at det var spild af penge, og var en stressende oplevelse at være på Condesa i uge 31, så rart at være hjemme igen. Never again condesa.

 
14-10-2019

af Hshsoes

En lille smule skuffet...

Værelserne er ikke af de største, men det var vi forberedt på, men de kunne ha godt af at blive shinet op..lyst interiør ville klæde dem. Maden er desværre ikke i top, der mangler flere varianter af grøntsagsretter og groft nybagt brød. Maden er ofte ikke varm. Det er ikke muligt selv at tappe kaffe, vand, sodavand. Du må i baren og stå i kø og der er kun 1 bar, hvis der var 2 barer, eller flere end bare 2 personaler i baren, ville det kunne være bedre. Beliggenhed er super og stranden er dejlig. Personalet er venlige og smilende, de gør et stort stykke arbejde

 
04-10-2019

af MarianneEilersenS Kastrup, Danmark

Fantastisk famileferie på lækkert hotel

Vi drog afsted på familieferie 10 personer. 6 voksne og 4 børn. Lækker All Inclusive. Fantastisk hotel. Dejlige swimmingpools i alle størrelser, børne afsnit, børneklub med daglige aktiviteter, børnedisco til stor glæde for alle vore børn og ikke mindst bedsteforældrene, som havde inviteret alle på ferie. Hotellet ligger på stranden, så masser af badning i Middelhavet, hvor vandet var dejligt varmt og med fantastisk hvid sandstrand. Dette sted kan kun anbefales.

 
29-07-2019

af RudolfH3 Kangerlussuaq, Grønland

Stort resort

Alt i alt en dejlig oplevelse. Ankom en dag for sen, men havde skrevet til hotellet og dette var noteret. Fin modtagelse med noget at drikke ved ankomst og hurtig indtjekning. Havde en suite og det var fint til os, med 2 voksne, en teenager og et større barn. Første gang med all inclusiv for os, men det var fint uden at være prangende - vi er nok ikke helt typen til all inclusiv. Pragtfuld placering lige ved stranden. Kan klart anbefales, til dem der er til all inclusiv.

 
24-07-2019

af belindafroulundw Tølløse, Danmark

Fantastisk

Helt fantastisk familie hotel. Vi havde et af de store værelser med eget spa på terrassen. Det var et skønt lokalt hotel lige ned til vandet. Man skulle skynde sig for at få en plads ved poolen. Men masser af god mad. Og søde trænere. Og fantastisk underholdning om aftnen.