Bedømmelse af Condesa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 40 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Lækker mad og utrolig serviceminded personale
-
Værelserne kunne godt træne til en opfriskning

Bekræftet køb : 2019-10-19


10 ud af 10

+
Super service, Børnevenligt, god og alsidig mad. Super underholdning til børnene. Fine værelser, men hvad der skal bruges.
-
Bedre rødvin.

Bekræftet køb : 2019-10-19


7 ud af 10

+
Det bedste var at det lå så tæt på en dejlig strand og at der var så mange pools
-
Jeg synes det kunne være godt der ikke var underholdning hver aften. eller i det mindste det kunne starte kl. 20. det er et hotel med mange børnefamilier og der blev først ro ved 2230 tiden, det kan være lidt hårdt at høre på den larm i 7 aftner i træk. ud over det, så synes jeg det var under alt kritik at der stod at der var mulighed for at spise på 2 restauranter men da jeg kom ned 2. dag og ville booke et bord - så fik jeg af vide at jeg først kunne booke et bord 7 dage efter (hvor vi jo var rejst hjem). Dette synes jeg ikke er ok, da vi så blev henvist til "kantinen" alle aftner, hvor der var ekstremt meget støj.

Bekræftet køb : 2019-10-19


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


7 ud af 10

+
-
Flere udendørs sidde pladser ved restauranten- TAK Bordene ved udendørs servering ved baren og ved scenen var altid meget snavset og klistret. De blev ikke tørret af dagligt. !!! Poolen var meget snavset - Den var fyldt med sand, blade og snavs. Vi så ikke at den blev ren gjort mens vi var der.!!! + der var ænder i poolen om morgenen - ikke særlig lækkert.

Bekræftet køb : 2019-10-19


7 ud af 10

+
Det var super fedt at hotellet lå så tæt på stranden.
-
Vi boede på 3 forskellige værelser. Først fordi at det værsel vi fik var meget lille i forhold til de billeder vi så på hjemme siden. Anden gang fordi at der var en støj(det kom oppe fra taget af) på værsel som larmet så man ikke kunne sove. Sååå god var servicen Heller ikke, tjenerne var det men de var ikke så gode til at ryde borderne i Restauranten så man kunne side ned.

Bekræftet køb : 2019-10-19


7 ud af 10

+
med børn er beliggenheden ved stranden helt perfekt..
-
der var meget lydt imellem værelserne og maden kunne godt være mere varieret.. ofte var resterne fra aftensmaden at finde ved frokosten igen..

Bekræftet køb : 2019-10-19


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

3148 bedømmelser
Meget godt
 
1637
Godt
 
905
Middel
 
399
Mindre godt
 
146
Dårligt
 
62

5 nyeste bedømmelser

14-10-2019

Indlæg af Hshsoes

En lille smule skuffet...

Værelserne er ikke af de største, men det var vi forberedt på, men de kunne ha godt af at blive shinet op..lyst interiør ville klæde dem. Maden er desværre ikke i top, der mangler flere varianter af grøntsagsretter og groft nybagt brød. Maden er ofte ikke varm. Det er ikke muligt selv at tappe kaffe, vand, sodavand. Du må i baren og stå i kø og der er kun 1 bar, hvis der var 2 barer, eller flere end bare 2 personaler i baren, ville det kunne være bedre. Beliggenhed er super og stranden er dejlig. Personalet er venlige og smilende, de gør et stort stykke arbejde

 
04-10-2019

Indlæg af MarianneEilersenS Kastrup, Danmark

Fantastisk famileferie på lækkert hotel

Vi drog afsted på familieferie 10 personer. 6 voksne og 4 børn. Lækker All Inclusive. Fantastisk hotel. Dejlige swimmingpools i alle størrelser, børne afsnit, børneklub med daglige aktiviteter, børnedisco til stor glæde for alle vore børn og ikke mindst bedsteforældrene, som havde inviteret alle på ferie. Hotellet ligger på stranden, så masser af badning i Middelhavet, hvor vandet var dejligt varmt og med fantastisk hvid sandstrand. Dette sted kan kun anbefales.

 
29-07-2019

Indlæg af RudolfH3 Kangerlussuaq, Grønland

Stort resort

Alt i alt en dejlig oplevelse. Ankom en dag for sen, men havde skrevet til hotellet og dette var noteret. Fin modtagelse med noget at drikke ved ankomst og hurtig indtjekning. Havde en suite og det var fint til os, med 2 voksne, en teenager og et større barn. Første gang med all inclusiv for os, men det var fint uden at være prangende - vi er nok ikke helt typen til all inclusiv. Pragtfuld placering lige ved stranden. Kan klart anbefales, til dem der er til all inclusiv.

 
24-07-2019

Indlæg af belindafroulundw Tølløse, Danmark

Fantastisk

Helt fantastisk familie hotel. Vi havde et af de store værelser med eget spa på terrassen. Det var et skønt lokalt hotel lige ned til vandet. Man skulle skynde sig for at få en plads ved poolen. Men masser af god mad. Og søde trænere. Og fantastisk underholdning om aftnen.

 
19-07-2019

Indlæg af mor_til_mone Hvidovre, Danmark

Kommer gerne igen - dejligt ophold

Familie med 2 årig, som netop har været på 1 uges ophold på dette skønne sted. Personalet først, som er virkelig hjælpsomme. De vil gøre alt for, at dit ophold er som det skal være og at du ikke mangler noget. Det er all inclusive, og ja, det kræver en hel del af personalet. Værelserne er standard. Ikke den bedste rengøring men helt ok. Boede med den smukkeste udsigt ud over stranden. Så sørg for st betale det ekstra og få den smukkeste udsigt. Stranden som Condesa ligger ud til,er så fin og ren. Det flotteste blå vand, og i forhold til højsæson, ikke særlig mange mennesker. Maden på hotellet er helt ok. Det bliver en smule trivielt, men forsøg at komme ned på den lille restaurant tættest på stranden, selvom man skal booke i forvejen, vi kom uanmeldt (og sad indenfor) men maden var en tand bedre. Deres dessert-bord, hver aften er også helt ok. Man går ikke sulten i seng :) Der tænkes absolut på børnene her. De har deres egen buffet ved hvert måltid. Kunne godt tænke mig at komme igen! Og set må være anbefaling nok herfra :)!