Condesa

Hotel Condesa byder hele familien velkommen til et ophold nær stranden i udkanten af Alcudia. Poolområdet har børnepool og trapper direkte ned til den lange sandstrand. Børnene vil helt sikkert sætte pris på hamburger-restauranten, legepladsen og mange sjove aktiviteter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,4 ud af 10
Baseret på 9 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Condesa har et dejligt poolområde med udsigt mod havet og stranden. Stor pool og separat børnepool med vandrutsjebaner og splash-område. Solstole og parasoller ved poolområdet. Poolhåndklæder mod depositum. Fra poolområdet går der trapper direkte ned til sandstranden, hvor der findes solstole og parasoller mod betaling.

På buffetrestauranten El Amare serveres morgenmad, frokost og middag. Restaurant Don Jaime serverer frokostbuffet og a la carte-middage. Nær børnepoolen findes snackbaren Happy Burger med mange favoritter på menuen som pommes frites, burgere, nuggets og is. Poolbaren Bonaire serverer varme og kolde drikkevarer. Alcanada serverer is, drinks, cocktails, øl og andre drikkevarer. Baren har en stor udeterrasse. Der er også en nyåbnet tagbar Sky Bar, der serverer små snacks og lækre drinks.

Legeplads og miniklub i hotellets regi for børn 3-12 år. Underholdning og aktiviteter. Gratis beachvolley, bordtennis og aerobics. Nyt fitnessrum og sauna (for gæster over 18 år). Cykelopbevaring med mulighed for enkle reparationer, lås mod depositum.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Bagagerum. Minimarked på hotellet. Gennemkørselstrafik samt lyd fra barer og restauranter ca. 300 m væk kan virke forstyrrende. Ca. 500 m til centrum af Playa de Muro og ca. 3,5 km til centrum i Alcudia.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet inkl. vand, sodavand og lokale øl og vin til middagen)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant El Amarre, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet i restaurant El Amarre, kl. 13.00-15.00
 • Snackbar Happy Burger, kl. 11.00-18.00
 • Is til i baren Alcanada, kl. 10.30-22.00
 • Kaffe, te og kager i baren Alcanada, kl. 15.30-17.00
 • Middagsbuffet i restaurant El Amarre, kl. 18.00-21.00
 • Middag, én gang pr. ophold, i à la carte-restauranten Don Jaime
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til det flotte hotel INNSiDE by Melia Alcudia med en perfekt beliggenhed i Alcudia, nær den gode strand, barer og restauranter. Her bor du i pænt indrettede værelser og på hotellet er der et stort poolområde.

Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia

Ved stranden Playa de Muro ligger hotellet Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia - et fantastisk sted, hvor du og familien kan hygge sig. Hotellet har fire pools, en dejlig spa og masser af ting at beskæftige sig med på ferien. Derudover er udsigten over havet fantastisk, hvis man bare sætter sig ned og nyder.

Sofia Alcudia Beach

Hotel Sofia Alcudia Beach har for nyligt gennemgået en totalrenovering og her bliver du budt velkommen på et moderne hotel med smuk indretning i jordnære farver. Hotellet har desuden en perfekt beliggenhed i hyggelige og naturskønne omgivelser, lige hvor den fantastiske Alcudia-strand begynder.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er populær blandt familier. Det store og frodige poolområde frister til mange skønne dyp, og den centrale beliggenhed til sandstranden, naturparken, butikker og barer lige rundt om hjørnet, gør ferien til et ekstra plus for alle. Piratpoolen og børneklubben er en sikker succes hos vores mindste gæster.

Las Gaviotas

Hotellet Las Gaviotas tiltrækker med moderne design og en indbydende atmosfære. Der er flere pools på hotellet og det tager kun et par minutter at gå ned til den lange smukke strand. En ekstra bonus er, at maden på hotellets restaurant er populær og velsmagende. Her er det ganske enkelt nemt at have det godt og bare slappe af!

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Midt på hotelområdet ligger den fantasifuldt udformede pool, og her er flere solterrasser og en separat børnepool. Her bor du nær stranden og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et frisk hotel nær den hyggelige Alcudia strand. Hotellet har et hyggeligt poolområde og en solterrasse med jacuzzi. Hotellet ligger i Alcudia, nær havnen, shopping og restauranter. Morgenmadsbuffet indgår og du kan tilkøbe halvpension, og gør du det, er måltider til børnene (op til 12 år) inkluderet.

THB Bamboo Alcudia

THB Bamboo Alcudia er et nybygget hotel i stilfuldt og moderne design. Hotellet ligger ved søen S'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i pænt indrettede dobbeltværelser eller suiter i lyse farver. Hotellet har to pools, og den kilometerlange sandstrand ligger kun en kort gåtur væk. Du skal være fyldt 16 år for at bo på hotellet.

Astoria Playa

Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – et af vores mest populære hoteller på Mallorca! Astoria Playa er perfekt for alle voksne, der vil nyde en ferie uden børn. Her er to poolområder, og hotellet ligger kun 100 meter fra stranden med hvidt sand og krystalklart vand. På hotellet bor du i lyse og flotte værelser.