Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,3 ud af 10 baseret på 200 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,3 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,8 / 10
Mad og drikke
 
6,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
6,9 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-04


8 ud af 10

+
Syntes det generelt var et godt hotel. Det lå nær spisemuligheder og ikke langt fra strandpromenaden og busforbindelser.
-
Der var nogle unge mennesker, som larmede en del om natten. Her havde det været dejligt, hvis man holdt øje med den slags og havde pointeret, at det ikke var ok og skulle ophøre. Der var også en kvinde, som ganske tidlig morgen sad på sin altan og talte højlydt i telefon. Jeg synes sagtens, at man generelt kan bede folk om at tage hensyn til hinanden.

Bekræftet køb : 2024-02-04


9 ud af 10

+
De søde folk i rengøringen😊
-
Alt var ok.

Bekræftet køb : 2024-01-28


8 ud af 10

+
-
Aircon ,WiFi for free

Bekræftet køb : 2024-01-28


4 ud af 10

+
Personalet var venlig og imødekommende. Det var fint med en butik på hotellet hvis man manglede nogle ting.
-
Der var utrolig meget uro og spektakel over alt på hotellet. I baren var der rigtig meget høj musik altid, ikke et sted hvor man kunne sidde og snakke i ro. Baren virkede ikke særlig hyggelig. Ærgerligt at alle drinks blev serveret i papbægre og at de ikke kunne servere noget ordentligt kaffe. Akustikken var utrolig dårlig på hotellet. Som eksempel kan nævnes, da guiden kom til info mødet, måtte hun låne baren, samtidig med at personalet talte sammen og fyldte varer op hvilket gjorde at det nærmest var umuligt at høre, hvad hun sagde. Det samme gjorde sig gældende i spisesalen. Man savnede virkelig et lidt roligere lokale / bar hvor man kunne sidde hvis man ikke ønskede det meget høje musik. Mange af gæsterne var ualmindeligt støjende, specielt de Britiske, hvilket forårsagede en utryg stemning på grund af deres larm og druk.

Bekræftet køb : 2024-01-21


6 ud af 10

+
Værelserne
-
Noget slidt, og lidt støj

Bekræftet køb : 2024-01-21


8 ud af 10

+
Den centrale beliggenhed, alt var indenfor gåafstand. Godt supermarked på hotellet, med dejlig morgen-flutes Flot rengøring på værelset
-
Jeg tænker poolbaren godt kunne være mere attraktiv. Måske kunne der være happy hour osv.

Bekræftet køb : 2024-01-07


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-01-01


8 ud af 10

+
Har boet her tidligere
-
Alt fint

Bekræftet køb : 2023-12-17


7 ud af 10

+
Værelserne og rengøring af dem var rigtigt fint, og den centrale beliggenhed
-
Receptionen og baren var meget slidt og kedeligt

Bekræftet køb : 2023-12-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

43% af gæsterne anbefaler

4210 bedømmelser
Meget godt
 
522
Godt
 
1118
Middel
 
1129
Mindre godt
 
596
Dårligt
 
846

5 nyeste bedømmelser

06-12-2023

af tomn307 Langå, Danmark

Uhumsk

Maden i spisesalen er uappetitlig. Det mad der normalt spises varmt er kold, dog er der en microovn så man selv kan varme sin mad, mejeriprodukter er lunkne til varme, der er ikke mulighed for at køle det ned. Solsengene ved poolen er møg beskidte. Generelt ulækket hotel. Kold atmosfære.

 
09-01-2023

af GallerySonderborg Aabenraa, Danmark

Hotel vi ikke vender tilbage til nogen sinde

Hotellets larmende musik fra morgen til sen nat gjorde det umulig selv at bestemme vores sengetid. 😳 Kantinen (Restauranten) har meget dårlig akustik som gjorde det umulig at føre en samtale, især når personale samtidig rydder af, hvilket naturligvis er godt de gør. Håndvaske i badeværelse sidder bare løs oven på bordplade, hvilket kan resulter i vandskade hvis man ikke er opmærksom. Lange gange der står ufærdig hen, giver indtryk af byggeplads. Alt i alt, dette bliver ikke vores distraktion hvis vi igen skulle besøge Tenerife. Sorry

 
07-12-2019

af jensbodker55 Skødstrup, Danmark

Godt beliggende billigt hotel

Hotellet ligger tæt på vandet, der er ca 7-800 m til vandet. Selv om der er lydt, så har vi overhovedet ikke været generet af larm. Vi har haft en 2 værelses lejlighed, soveværelset havde desværre ingen vinduer, så der blev meget varmt og indelukket i løbet af natten. Det lille køkken har det mest nødvendige udstyr, det er dog en god ide, at medbringe viskestykke og opvaskebørsten, da der kun er en klud. Køkkenudstyret er af en meget dårlig kvalitet, men sådan er det jo altid i hotel lejligheder. Lejlighedens siddepladser (sofa og lænestole) er meget ukomfortable, faktisk er de uanvendelige til at sidde i. Det ville have været bedre, at der kun var en sofa, der var komfortabel og så lidt mere skabsplads. Vi har ikke brugt poolen, men den ser fin ud. Personalet taler udmærket engelsk og er venlige. Der er rent og fint, vi får gjort rent hver dag. Hvis man vil opleve noget, der smager af lokalt, så gå til Los Christianos, der er gode restauranter og shopping muligheder, der ikke er turist shopping steder. Hvis man er til fisk, så kan El Chine anbefales.

 
28-04-2019

af Kirsten N Ry, Danmark

Dårlig oplevelse

Kedeligt hotel, støjfyldt med fulde, råbende gæster. Vi har valgt all inklusive. Det skulle vi aldrig have gjort. Maden er kedelig og vinen udrikkelig. Man skal give 25€ i depositum for fjernbetjening til tv og 10€ for at leje en hårtørrer. Personalet i receptionen er uangagerende, men personalet i øvrigt er meget venlige. Vi blev omplaceret hertil og er bestemt ikke tilfredse.

 
12-02-2019

af Flemming T Playa de las Americas, Spanien

Støjfyldt..

Kedeligt og meget støjfyldt og lydt hotel. Poolområdet er præget af høj og larmende musik, og opslagene om, at solsengene ikke måtte reserveres af håndklæder, respekteres ikke, heller ikke når det påtales overfor receptionspersonalet. Der er meget lydt og meget larmende om natten.