Oplevelser i Malaga

Malaga - rejsetips

Malaga er mere populær end nogensinde før. Og der tænker vi ikke kun på, at du kan nyde 300 solskinsdage om året, når du rejser hertil, men også på at Malaga for nylig er blevet udvalgt til årets weekendrejsemål i rejsemagasinet Vagabond. Uanset om du har oplevet Malaga før eller besøger byen for første gang, så håber vi, at du kan finde inspiration blandt vores rejsetips.

8 tips til udflugter fra Malaga

Malaga er et godt udgangspunkt for udflugter rundt om i Andalusien. Vi har fundet 8 af vores yndlingsudflugter til steder i nærheden, og til byer lidt længere væk, hvor du med fordel kan overnatte.

Find udflugter fra Malaga her

Seværdigheder i Malaga

Malaga er hjem for fantastiske kunstværker, antikke samlinger og bygninger, der kan tage pusten fra enhver. Her er tips på seværdigheder i Malaga by.

Læs mere om Malagas seværdigheder

Spil golf i Malaga

På en ferie i Malaga er du altid i nærheden af en golfbane langs med kysten. Faktum er, at Malaga ofte kaldes for Costa del golf, takket være de ca. 70 golfbaner indenfor nogle kilometers afstand.

Læs mere om golf i Malaga

Kaffekultur i Malaga

Planlægger du en tur til Malaga for første gang, eller måske hører du til den trofaste skare, der rejser derned hvert år? Uanset hvad kommer her en lille ordbog, så du får din kaffe, lige som du vil have den, næste gang du bestiller en kop på en af byens barer og caféer.

Læs mere her

Mad i Malaga

Malaga har på de seneste år kravlet hurtigt op ad listen over Spaniens gourmetbyer. I dag findes der en masse madoplevelser, restauranter og delikatesser, der er værd at prøve i Malaga.

Læs mere om maden i Malaga

Shopping i Malaga

Precis som mange andre spanske byer er Malaga en ægte shoppingby! Her findes alt lige fra kendte spanske kæder til markeder og shoppingcentre.

Læs mere om shopping i Malaga

Find og book rejsen her