golf_i_malaga

Spil golf i Malaga

På en ferie i Malaga er du altid i nærheden af en golfbane langs med kysten. Faktum er, at Malaga ofte kaldes for Costa del golf, takket være de ca. 70 golfbaner indenfor nogle kilometers afstand. Find en golfbane, der passer dig nedenfor.

Golfbaner nær Malaga by

Parador de Málaga Golf

Parador de Málaga Golf regnes for en af de ældste golfbaner i hele Andalusien. Den ligger kun ca. 10 minutter fra Malaga by, desuden med smuk beliggenhed langs med kysten. Her findes hele 3 golfbaner med 27 huller. Find priser og åbningstider på hjemmesiden

El Candado Golf Club

Tyve minutter med bil fra Malaga by ligger golfklubben El Candado. El Candado var en af de første golfbaner, der blev bygget på solkysten. Denne klub ligger i en dal og har 9 huller på en bane. Da marken er ujævn, kræves der en særlig teknik, når køllen svinges her. 

Golfbaner langs med solkysten

Golf Torrequebrada

Lige udenfor Benalmádena ligger golfklubben Torrequebrada, der regnes som en af de absolut bedste golfbaner i hele Europa. Her findes 18 huller på en golfbane i et smukt miljø med søer og bunkere. 

Santana Golf 

Santana Golf ligger i Mijas, ca. en time fra Malaga by. Her spiller du golf i smukke omgivelser med 18 huller på en bane. Priser og åbningstider findes på Santana Golfs hjemmeside

Los Naranjos Golf Club

I Marbella venter Los Naranjos Golf Club i området som for sjov kaldes for ”Golf Valley”. Eftersom en stor del af banen ligger i en dal, er du relativt beskyttet fra vinden. Banen består af 18 huller.

Tips til når du skal spille golf i Malaga

Det kan være en god ide at medbringe sit handicapbevis, hvis man vil benytte det. Der er dresscode på golfbaner i Spanien, og det betyder først og fremmest, at du ikke må møde op i en t-shirt. På med en pikétrøje! En almindelig begivenhed i Spanien er, at golfboldleverandører tager ud på banerne for at prøve at sælge golfbolde. Køb dem ikke - det er nemlig ulovligt at købe dem.

golfbaner_malaga

Vil du også opleve en golfrejse? Se Golf Plaisir's golfrejser til Malaga