Shopping_i_Malaga

Shopping i Malaga

Precis som mange andre spanske byer er Malaga en ægte shoppingby! Her findes alt lige fra kendte spanske kæder til markeder og shoppingcentre.

Kendte kæder i Malaga

Mange af de store kæder findes i Malagas shoppinggader: Calle Larios og Calle Nueva. Her venter kendte butikker som Zara, Bershka, Pull & Bear og Mango. Den kendte varehuskæde El Corte Inglés findes også i Malaga, den mest centrale ligger på Avenida de Andalucía. I en af de største shoppingcentre i Malaga, Centro comercial Vialia, ligger også de fleste kæder.

Markeder i Malaga

Hvis vejret tillader det, er der ikke noget mere hyggeligt end at tage på marked. De fleste markeder er tilgængelige under forår, sommer og efterår. Der er dog næsten altid markeder i weekenderne i Malaga.

El Zoco de Muelle Uno er et marked, hvor lokalbefolkningen sælger alt lige fra mad til tøj og dekorationer. Markedet finder oftest sted den anden søndag i måneden, men spørg gerne i hotellets reception for en sikkerheds skyld.

I Malagaområdet Soho er der marked den første søndag i måneden med keramik, smykker og antikviteter til salg.

På torvet Plaza de la Merced er der gademarked sidste søndag i måneden. Her er det meget second hand der sælges såsom tasker, tøj og bøger.

shopping_i_malaga

Malagas mange shoppingcentre

Noget der virkelig findes mange af i Malaga-området er shoppingcentre. Her er tre af byens bedste!

  • Populærkultur-bonanza! Málaga Plaza Shopping Centre er for den, som gerne shopper musik, bøger og film. Adresse: C/ Armengual de la Mota. 
  • Larios shoppingcentrum er et af største shoppingcentre i hele Malaga og har spanske og internationale tøjbutikker. Adresse: Av. de la Aurora, 25.
  • Plaza Mayor Shopping Park ligger ikke i det centrale Malaga, men det er helt sikkert et besøg værd. Plaza Mayor er som en opbygget by kun for shopping. Her findes de fleste designmærker, du kan tænke dig, men også en del restauranter, til når sulten melder sig. Adresse: Avda. de la Aurora, 25.