Premiumrejser med Apollo

Premiumrejser – en social rejse med mange oplevelser

Tag med os på en social premiumrejse sammen med andre rejsende, hvor oplevelsesrige udflugter, lækre hoteller, flyrejse og flere måltider er inkluderet. Denne form for rejse passer til dig, der vil udforske en ny destination i et roligt tempo, hvor der er fokus på at nyde god mad og få en skøn ferie sammen med nye bekendtskaber.

Med vores premiumrejser får du:

  • Socialt fællesskab i en gruppe som rejser sammen
  • Et spændende og varieret udflugtsprogram
  • Ophold på hoteller af god standard
  • Skandinavisktalende guider og rejseledere
  • Direkte fly, transfer og overnatning

Vælg type af premiumrejse

Premiumrejserne tilbydes med tre forskellige temaer: Klassisk, Mad & Vin og Skærgårdskrydstogt


Premiumrejse Klassisk

Vågn op i Parga i Grækenland, på Brac i Kroatien, eller hvorfor ikke i smukke Saranda i Albanien? Start dagen med en skøn morgenmad - du vælger selv, om du vil spise i selskab med andre eller for dig selv.

Premiumrejse Klassisk giver dig en bred oplevelse, hvor både mad, natur og kultur indgår i programmet. Se nogle af rejsemålets smukkeste udsigter, opdag spændende kulturskatte og spis frokost på charmerende, små restauranter - alt sammen med nye bekendtskaber.

Om aftenen spiser vi fælles middag på en lokal restaurant i nogle af byens små stræder. Nyd god mad og drikke mens du taler om dagens oplevelser sammen med de andre premiumrejsende. Gå en tur i området, mæt og tilfreds, inden sengen lokker efter endnu en dag fuld af nye indtryk.

Se rejsemål


Premiumrejse Mad & Vin

Vågn op til en feriedag dedikeret til lokale lækkerier. Dagen starter med en god morgenmad, inden det er tid til en spændende udflugtsdag i gastronomiens tegn. Hvad siger du til en udflugt gennem smukke landskaber, hvor vi nyder olier, vin og druer? Eller et græsk madlavningskursus i en botanisk have på Kreta?

Selvfølgelig får du også tid på egen hånd, som du bruger, helt som du vil! Du kan både slappe af ved hotelpoolen eller tage ud på eget eventyr i for at udforske omgivelserne. Aftenens middag er en perfekt måde at fortsætte madrejsen, og sammen med de andre premiumrejsende snakke om dagens smagsoplevelser.

Se rejsemål


Premiumrejse Skærgårdskrydstogt

Forestil dig at blive vækket af bølgernes brusen. Under premiumrejsen Skærgårdskrydstogt er du på ferie i naturen og havets tegn.

Dagene tilbringes med at opleve pittoreske, små byer, spændende kulturskatte og lokale smagsoplevelser. Tag med på en byvandring, bad i krystalklart vand og mød nye bekendtskaber undervejs. Nyd fælles frokoster, middage og udflugter sammen med gruppen, samtidig med at der er tid til at opleve på egen hånd eller bare tag det roligt med fødderne i sandet. 

Se rejsemål