1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Riosol

 • • Fantastisk udsigt
 • • Pools for store og små
 • • Lyst indrettede værelser

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Riosol er et stort, fint hotel, hvor du aldrig behøver at kede dig. Den fantastiske udsigt over Puerto Rico er et skuespil i sig selv! Skønne pools og legeplads er bare nogle af mange faciliteter.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses superior lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses deluxe lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer. 3-værelses superior lejligheder for 2-5 personer. 3-værelses deluxe lejligheder for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Fantastisk service. Smilende personale med humor. Fremragende mad. Rent overalt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2,5 km
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Riosol er beliggende på en bakke med fantastisk udsigt over Puerto Rico og havet. Her findes 2 pools og en separat børnepool, alle er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Alle pools ligger på taget. Solstole og parasoller. Poolbar.
Hotellet er ved at ombygge det ene poolområde til et separat område, hvor adgang er mod betaling (betales i receptionen). Poolhåndklæder og drikkevarer indgår i prisen.

Restaurant (nobel påklædning kræves ved middag). Gratis wifi i receptionen og ved poolbaren. Adgang til vaskerum. Minimarked samt spillerum med bl.a. billard og bordtennis. Legeplads. Fitness-faciliteter mod depositum. Dag- og aftenaktiviteter flere dage om ugen. Mindre indkøbscentrum ca. 200 m fra hotellet og ca. 2,5 km til Puerto Ricos centrum. Niveauforskelle og mange trapper på hotelområdet. Trappe fører ned til stranden. Lokaltrafik.

Måltider

Nogle 2-værelses lejligheder har halvpension samt julemiddag (25/12) og nytårsmiddag (31/12) inkluderet. I visse lejligheder er ingen måltider inkluderet, men morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive kan tilkøbes. Kontakt vores sælgere, hvis du vil tilkøbe måltider under jul og nytår. Ekstra tillæg bliver pålagt for jule- og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.45-10.00
 • Frokost (menu), kl. 11.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00
 • Kaffe, te og kager, kl. 16.00-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

For 2- og 3-værelses lejligheder superior og deluxe som tilkøber All Inclusive indgår desuden:

 • Gratis adgang til det nye, separate poolområde. Her er der også poolhåndklæder og forfriskninger

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

En af hotellets to pools er lukket for ombygning. Hotellet bygger også en ny reception. Hotellets elevator skal udskiftes. Frem til den nye elevator er klar, hjælper hotellets personale til med transport (med golfbil) på hotelområdet ved behov. Det nye poolområde, den nye reception og udskiftning af elevator forventes klar 30. september 2019.

Byggestøj kan forekomme, hvilket kan virke forstyrrende i visse lejligheder.

Vær opmærksom på

3-værelses lejligheder deluxe og 3-værelses superior kan ikke bookes i perioden 1. maj-30. september 2019.