Apollo Solo: til dig der ønsker at rejse på egen hånd

Kom ned i gear, nyd roen og rejs selv ud i verden. Med Apollos nye koncept, Apollo Solo, har det aldrig været nemmere, eller mere prisvenligt, at rejse selv. Slip for at gå på kompromis om ledige uger, valg af rejsemål og dagsplaner - book en solorejse og bestem selv. 

Hvad er Apollo Solo? Apollo Solo er til dig, der ønsker at rejse selv eller til dig, der rejser alene med børn. Vi har tre forskellige koncepter, som du kan se herunder - så er det bare at vælge, hvad du helst vil. God rejse!

Apollo Mondo Family Solo

For dig som rejser selv med barn og måske vil møde andre solo-forældre på ferien.

Vi er i gang med at klargøre rejserne til vinter.

Mondo solo

Apollo Mondo Solo

For dig som vil rejse på egen hånd og nyde freden og roen på et børnefrit hotel.

Læs mere og book

Apollo Sports Solo

For dig som vil på en aktiv ferie. En uge fuld af træning, nye bekendtskaber og afkobling.

Læs mere og book


Ingen enkeltværelsestillæg på La Pared hele sommeren!

Rejs selv til det skønne sportshotel La Pared - powered by Playitas til ekstra gode priser! Frem til september måned kan du booke dette hotel for 1 person uden enkeltværelsestillæg!

Hotellet er perfekt til dig, der vil have en aktiv ferie, men også bare slappe af ved en dejlig pool. La Pared ligger i rolige og smukke omgivelser - lige ved en strand, der er perfekt, hvis du vil prøve og surfe. Omgivelserne er også perfekte til vandreture, løb og cykling, og på hotellet er der flere holdtræninger og aktiviteter at vælge mellem.

Book