Apollo Solo
Rejser bare for dig

For dig der rejser alene

Kom ned i gear, nyd roen og rejs selv ud i verden. Med Apollos koncept, Apollo Solo, har det aldrig været nemmere, eller mere prisvenligt, at rejse alene afsted på en singlerejse. Slip for at gå på kompromis om ledige uger, valg af rejsemål og dagsplaner - book en solorejse og bestem selv. Vælg mellem flere forskellige typer af singlerejser.
 

Hvad er Apollo Solo?

 

I udvalgte uger forvandles vores Apollo Sports-hoteller til hoteller med fokus på solorejsende. I løbet af året arrangerer vi træningsture fyldt med sjov træning og aktiviteter for alle solorejsende, der har lyst til at rejse og møde nye træningsvenner. Du vælger selvfølgelig selv, hvad du vil deltage i - alt fra morgenyoga, afslapning ved poolen eller surfing i verdensklasse!

Fordele ved at rejse alene:

En singlerejse giver dig mulighed for at udforske nye steder og møde nye mennesker uden at skulle tilpasse dig andre rejsende. Du vælger selv, hvad du vil lave, og du kan være spontan i dine beslutninger, hvilket giver dig tid til at reflektere, slappe af og opleve tingene på dine egne præmisser. Du kan afprøve aktiviteter og tage på eventyr, som du måske ellers ikke ville turde. Og så er det en perfekt mulighed for at skabe nye venskaber med ligesindede rejsende.

 

Singles' Day

Hvert år fejrer vi Singles' Day den 11. november. Denne dag handler om dig, dine behov og om at gøre noget godt for dig selv. Vi fejrer dagen med ekstra gode priser for dig, der rejser alene, med eller uden børn.

Læs mere om Single's Day

Apollo Sports Solo

Her har vi taget det bedste fra to verdener og blandet charterrejsens tryghed og fællesskab med den lidt eventyrlige og spændende følelse af at rejse alene. På disse rejser opdager vi nye destinationer og hoteller, tager på spændende udflugter og træner sammen.

Læs mere om Apollo Sports Solo

Apollo Silver

Rejser der især henvender sig til mennesker i alderen 55+, som går op i kvalitet og gerne vil have sol og varme. Rejsen er velegnet, uanset om du rejser alene eller i selskab med andre. Apollo Silver er i bund og grund en traditionel pakkerejse med alle dens fordele, men med et skræddersyet rejsekoncept oveni.

Læs mere om Apollo Silver

Tips til dig der rejser alene

Vi giver tips til, hvad du skal overveje, og hvor du skal rejse hen, når du vil på eventyr på egen hånd. Vi giver dig vores bedste tips og destinationer til at rejse på egen hånd.

Læs mere her


Flere tilbud & tips

Se vores tilbud, se alle nyhederne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her