Apollo Solo

Apollo Solo: Singlerejser til dig der rejser alene

Kom ned i gear, nyd roen og rejs selv ud i verden. Med Apollos koncept, Apollo Solo, har det aldrig været nemmere, eller mere prisvenligt, at rejse alene afsted på en singlerejse. Slip for at gå på kompromis om ledige uger, valg af rejsemål og dagsplaner - book en solorejse og bestem selv. Vælg mellem flere forskellige typer af singlerejser.

Hoteller uden enkeltværelsestillæg

Rejs alene og slip for enkeltværelsestillægget på visse hoteller, værelsestyper og i særlige afrejseperioder i 2023.

Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres med andre tilbud. Begrænset antal værelser.

Grupperejse med Birte & Ole til Kos

Rejser du alene, sammen med en ven veninde eller ægtefælle og ønsker du at møde nye mennesker på din rejse, så tag med på denne smukke sommerrejse bag kulisserne til den græske ferie ø Kos med værterne Birte & Ole.

Læs mere om rejsen til Kos

Apollo Sports Solo - Singlerejse

Dette er den ultimative singlerejse for den der elsker at være aktiv. Her træner du, nyder livet ved poolen og møder nye venner fra hele Norden. Vælg mellem flere datoer.

Læs mere om Apollo Sports Solo

Singlerejse for seniorer 60+

Med Apollos koncept, Apollo Senior Sports Solo, har det aldrig været nemmere og sjovere at rejse afsted på egen hånd. På denne rejse kan du vælge mellem to afgange i 2023 og deltage i aktiv træning med den erfarne danske instruktør, Henrik Andersen.

Læs mere om Apollo Senior Sports Solo

Grupperejser, events & camps

I vores træningskalender finder du masser af rejser for dig, som vil fokusere på din favoritsport, finpudse teknikken og opleve træningsglæden sammen med andre. I vores fuldspækkede træningskalender finder du et bredt udbud af events på vores Apollo Sports-hoteller.

Se vores træningskalender