Apollo Solo

Apollo Solo: Singlerejser til dig der rejser alene

Kom ned i gear, nyd roen og rejs selv ud i verden. Med Apollos koncept, Apollo Solo, har det aldrig været nemmere, eller mere prisvenligt, at rejse alene afsted på en singlerejse. Slip for at gå på kompromis om ledige uger, valg af rejsemål og dagsplaner - book en solorejse og bestem selv. Vælg mellem flere forskellige typer af singlerejser.

Hoteller uden enkeltværelsestillæg

Rejs alene og slip for enkeltværelsestillægget på visse hoteller, værelsestyper og i særlige afrejseperioder i 2023.

Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres med andre tilbud. Begrænset antal værelser.

Apollo Sports Solo - Singlerejse

Dette er den ultimative singlerejse for den der elsker at være aktiv. Her træner du, nyder livet ved poolen og møder nye venner fra hele Norden. Vælg mellem flere datoer.

Læs mere om Apollo Sports Solo

Apollo solo - aktive rejser for seniorer

Med Apollo Sports Senior Solo, har det aldrig været nemmere og sjovere at rejse afsted på egen hånd. På denne rejse kan du vælge mellem to afgange i 2023 og deltage i aktiv træning med den erfarne danske instruktør, Henrik Andersen.

Læs mere om Apollo Sports Senior Solo

Grupperejser, events & camps

I vores træningskalender finder du masser af rejser for dig, som vil fokusere på din favoritsport, finpudse teknikken og opleve træningsglæden sammen med andre. I vores fuldspækkede træningskalender finder du et bredt udbud af events på vores Apollo Sports-hoteller.

Se vores træningskalender