Krydstogt fra Gran Canaria

Krydstogt fra Gran Canaria

Tilkøb hotelovernatninger og oplev mere


Hvorfor skal du tage på krydstogt fra Gran Canaria?

 

Kombiner sol og hav på den sydlige del af Gran Canaria med et krydstogt! Eller oplev Las Palmas, som har alt, hvad en moderne og populær by skal have: barer, hyggelige og trendy restauranter og gode shoppingmuligheder. Selvfølgelig er meget af den gamle charme stadig bevaret.

 

På den sydlige del af Gran Canaria venter klassiske feriesteder som Playa Ingeles, Maspalomas og Puerto de Mogan på dig. Perfekt til dig, der vil kombinere et krydstogt med et par dage med sol og badning. 


Tips

Et glas cava og kanapeer

Om torsdagen er det gamle Vegueta-kvarter i Las Palmas vært for et kanarisk fyraftensarrangement, hvor mange barer og udendørs caféer tilbyder tapas til en god pris! Autentisk, populært og lækkert!

Puerto de Mogán

I Puerto de Mogán, Gran Canarias eget Venedig, er stemningen rolig og hyggelig. Gå en tur til havnen, hvor luksuriøse sejlbåde ligger side om side med fiskerbåde, og op til de hvidkalkede huse med farverig bougainvillea og duftende jasmin, der klatrer op ad væggene.


Sådan kommer du til havnen

Havnens adresse
Muelle de Santa Catalina East/West
Area II A Cruceros,
35008 Las Palmas, Gran Canaria, Spain

 

Afstanden fra lufthavnen på Gran Canaria til havnen, hvor skibene afgår, er ca. 5 km og tager ca. 30 minutter med taxa. Transfers indgår ikke i prisen.


Har du spørgsmål til vores krydstogter?

 35201900
Man-fre: 09.00-16.30
Lør: 10.00-14.00  Søn: Lukket