Planlæg sportsrejsen med Apollo

Sportsrejser og foreningsrejser

Book jeres sportsrejse hos Apollo! Vi skræddersyr programmet for jeres forening, klub eller gruppe og hjælper jer med alle de praktiske arrangementer, fra at booke fodboldbaner, friidrætsområder og pooltider til udflugter og middage. 

Hos os kan store grupper og foreninger booke alle mulige slags træningslejre. Uanset om I er en forening, som vil træne friidræt eller fodbold, eller en gruppe som vil dyrke yoga eller spille tennis, så kan vi arrangere en velorganiseret og mindeværdig uge til jer. Vi har et bredt udvalg af gode træningshoteller, og vores Apollo Mondo Family Resorts og Apollo Mondo Selected-hoteller tilbyder også gode træningsfaciliteter. Blandt andet har I mulighed for at træne som olympiske deltagere på fantastiske Playitas Resort, hvor flere svenske og danske OL-deltagere har trænet før OL i Rio de Janeiro.

Book sportsrejse

70 21 44 55
Mandag-fredag: 09.00-16.00

Populære træningshoteller

Playitas Resort

Playitas Resort, Fuerteventura

Træningsresort på Fuerteventura som slår det meste. Det fantastiske udbud af træningsfaciliteter på Playitas lokker såvel OL-deltagere som hverdagsmotionister.

Cavo Spada

Cavo Spada, Kreta

Lækkert All Inclusive-hotel ved stranden med et bredt udbud af aktiviteter og faciliteter, fra holdtræning, fitness-faciliteter og yoga til cykling, løb og tennis.

HD Beach Resort

HD Beach Resort, Lanzarote

All Inclusive-hotel nær stranden med perfekte faciliteter og mange sportsaktiviteter som spinning, aerobics, cykling, beachvolley, tennis og vandsport.

Levante Beach Resort

Levante Beach Resort, Rhodos

Her er der mange sportsaktiviteter at vælge imellem. F.eks. tennisbaner, en multicourt, basket, bordtennis, fodbold, beach volley, vandpolo, fitness faciliteter og holdtræning,