Padel på Playitas Resort

Padelrejser 2023

- din ultimative padelguide

Padel - den fantastiske sport, der har taget verden med storm! Oprindeligt er det fra Mexico, men er nu blevet en global sensation. Med sin unikke kombination af teknik, taktik og smidighed er padel en sport, som alle kan nyde. Og det bedste af det hele er, at du kan spille padel hver dag på udvalgte sportshoteller! Her har vi samlet alt, hvad du behøver at vide om padel udenfor på vores sportshoteller.

Padel på Porto Myrina - powered by Playitas

Hvorfor skal jeg prøve padel på ferien?

  1. Let at lære: Padel er relativt let at lære, og du behøver ikke at have tidligere erfaring med en ketsjer- eller boldsport for at begynde at spille. Reglerne er enkle, og spillet er mindre teknisk end for eksempel tennis. Hvis du aldrig har prøvet padel før, så bare rolig, du lærer det hurtigt under din ferie!
  2. Social sport: Padel er en social sport, der ofte spilles i par, hvilket gør det til en fremragende aktivitet at dyrke sammen med venner, familie eller andre hotelgæster!
  3. God motion: Padel giver en god cardio-træning, samtidig med at du træner koordinations- og reaktionsevner.

 

Skal jeg have spillet padel før?

Ude på sportshotellerne tilbyder vi daglige klasser vi kalder "Social Padel", disse klasser er normalt opdelt i 3 niveauer. Er du helt ny inden for padel, kommer du til at spille med andre begyndere, hvis du er en erfaren padelspiller, vil du blive matchet med mere erfarne spillere. Benyt lejligheden til at booke disse klasser og prøv denne sjove sport, hvem ved - måske kommer du hjem med en ny yndlingssport!

 

Kan jeg leje baner eller få privatundervisning?

Bliver du som mange andre bidt af padel i ferien, så kan du booke privattimer med vores padeltrænere mod betaling, tag en snak med padeltræneren eller en på idrætsholdet på stedet for at booke privattimer. Foretrækker du at spille på egen hånd, kan baner og padel bat (ja, det heddet et padel bat) også lejes i sportsbutikken på hotellet.

Deltag i padelturnering med andre gæster!

På vores Powered by Playitas hoteller med padelbaner arrangerer vi normalt en populær padelturnering en gang om ugen, hvor alle, der har lyst, kan deltage! Der loves god stemning rundt på banerne, hvor mange samles til hygge og spiller i en klassisk Americano-turnering. Denne turnering er perfekt, hvis du ønsker at socialisere med andre gæster på hotellet.

 

Er der padelture i grupper?

For dem, der allerede er engageret i sporten og ønsker at tage deres padelspil til nye niveauer, anbefaler vi at deltage i en padellejr med et hold af padeltrænere med et separat skema tilpasset en maksimal uges padelspil, taktik og teknik sammen med andre padel fans. Se vores kalender, hvor vi har samlet alle kommende padelture med vores partnere.

 


Her kan du spille padel med en padeltræner

apollo sports
Levante - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Levante - powered by Playitas

apollo sports
Porto Myrina - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Porto Myrina - powered by Playitas

apollo sports
Playitas Resort
• Sports-, ferie- og træningsparadis

Playitas Resort

apollo sports
Sivota Retreat - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Sivota Retreat - powered by Playitas


Flere hoteller med padelbaner

På disse hoteller findes padelbaner. Vi kan ikke garantere, at der arrangeres turneringer og holdspil sammen med andre gæster, som vores Powered by Playitas-hoteller tilbyder. 

 

apollo sports
Lyttos Beach
• All Inclusive indgår

Lyttos Beach

apollo mondo boutique
Porto Plomari
• Boutique-hotel

Porto Plomari


Apollo Sports – træningshoteller for alle

Vil du have en oversigt over alle vores sportshoteller, skal du læse mere her.

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Træningskalender

Vores træningsuger passer dig, som vil fokusere på din favoritaktivitet eller sport, finslibe teknikken og opleve træningsglæde sammen med andre.

Se træningskalenderen

Apollo Sports nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud før din næste træningsrejse.

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev her