Grand House

Nyd et ophold på det luksuriøse Grand House, som kan dateres tilbage til 1920'erne. En rolig atmosfære, velsmagende mad og behagelige stunder venter her på hotellets Beach Club. Her kan du også nyde Portugals traditionelle spa med saltvand fra naturlige saltvandskilder.


Værelsestyper

Mindre dobbeltværelser for 1-2 personer. Større dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Et hotel med historie og oprindelse fra 1920'erne
Grand House ligger i det østlige hjørne af Algarve og direkte ved floden Rio Guadiana, som er grænsen mellem Portugal og Spanien. Dette hotel i Belle Époque-stil går tilbage til 1920'erne og var det første femstjernede hotel i det historiske kvarter Vila Real de Santo António. Selve hotellet beskriver hotellet "She' was Grand". Hun var glamourøs, og forenede de velhavende og influencerne". Grand House er et lækkert hotel med smuk og overdådig indretning og har lyse og pænt indrettede værelser. Lige uden for hotellet er der en promenade fyldt med restauranter og barer, og på den anden side af gaden er der en havn med små både.

Nyd en forfriskende dukkert
Nede ved floden har hotellet en Beach Club med restaurant og et dejligt poolområde med pool, solstole, parasoller og poolhåndklæder, åbent i dagtimerne. Fra hotellet til Beach Clubben er der ca. 2 kilometer.

Gode måltider og Beach Club
Hotellet har to à la carte restauranter, en café og to barer, herunder en restaurant og en bar på hotellets Beach Club. Beach Club Restaurant har en afslappende atmosfære, og her kan du nyde et godt måltid. På hotellet finder du à la carte-restauranten Grand Salon, der har åbent om aftenen og byder på gode og veltilberedte retter fra det portugisiske køkken. Pæn påklædning, lange bukser til mænd. Hotellet har en Grand Salon Bar, og du kan få en drink før middagen her. Grand Café serverer lette retter, kager og siges at have byens bedste kaffe.

Sundhed og velvære
Hotellet har yogaklasser. Benyt også lejligheden til at besøge det naturlige, mineralrige saltvands i Castro Marim, et par kilometer nord for hotellet. Her kan du svømme i Portugals ækvivalent til Det Døde Hav.

Gratis wifi overalt på hotellet. Bytrafik. For at komme til hotellets Beach Club skal du krydse en trafikeret gade.

Tæt på andre byer og strande
Syd for Vila Real de Santo António ligger Atlanterhavet med en lang kyststribe med sandstrande. Til stranden Praia de Santo António er der omkring 3 kilometer, men den nærmeste strand er på den spanske sidegrænse. Til Playa de San Bruno er der omkring 1 kilometer. Til Faro Lufthavn tager det ca. 1 time (66 kilometer) og til Sevilla i Spanien tager det cirka 2 timer at køre (ca. 150 kilometer).

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Vila Real de Santo Antonio

Pousada Vila Real do Santo António

Pousada Vila Real do Santo António ligger på torvet, midt i Vila Real de Santa Antonio, hvor du bor i fine og komfortable værelser. Slap af i en af hotellets pools, gå en tur langs havnen eller nyd den lange strand ved Atlanterhavskysten. Her har du også mulighed for at udforske naturen med et rigt dyreliv.