1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge eller en sovesofa af høj kvalitet. Minikøkken med køleskab, kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med vaskemaskine, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i køjeseng. Minikøkken med køleskab, kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med vaskemaskine, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 2-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. Et soveværelse med dobbeltseng og et med køjeseng eller dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med vaskemaskine, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.